HeinähattuOlen useammastakin lehdestä lukenut, että tämän kesän kuuma sisustustrendi on olkihattuasetelma. Kerrankin voin todeta olevani edellä aikaani, koska meillä on tällainen asetelma eteisen seinällä ihan ympäri vuoden. Kokoelma on pieni, mutta niin on seinätilakin.

Nämä hatut ovat lähtöisin lomamatkoiltamme. Miehen olkistetson on Menorcalta kolmen vuoden takaa ja oma palmikkokoristeinen hattuni on lomamuisto vuoden takaiselta matkalta Kreetalle.

Tämä oman pihansa heinähattu on muuten aika innoissaan pyörinyt tänään pihalla. Niin paljon on nousemassa vihreää viljelylaatikoissa ja kasvihuoneessa. Ja kasvihuoneesta puheen ollen, alla pieni maistiainen siitä, mitä tuleman pitää.


Kasvihuoneeseen on ladottu ihanista vanhoista tiilistä uusi pohja, joka odottaa vielä hiekkaa saumakohtiin. Tässäkin vaiheessa tykkään jo uudesta pohjasta kovasti. Toivotaan vain, että tiilet kestävät, vaikka eivät ihan taivasalla olekaan. Näitä tiiliä on muuten vielä melkoinen määrä lisää. Katsotaan millaiseen projektiin ne tulevat päätymään...

Ja vielä tähän loppuun: syreenit! Tässä yksi huikea näyte yhdeltä tontin reunustalta, jossa kukinnot kurottelevat kohti taivaita. Miten tämän kauneuden oikein saisi säilöttyä pimeitä kuukausia varten...2 kommenttia:

 1. Ja miten saisi syreenit kukkimaan kauan! Siinäpä vasta jollekin keksijälle sarkaa!

  olkihatuista tuli mieleen, että lienee aika etsiä kesähatut. meinaavat, että aurinkokin saattaisi paistaa lämpimästi. Oho! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä aurinkoa taitaakin olla pariksi päiväksi luvassa. Viimeinkin! :)

   Poista