Uutta eteisessä


Mitäs tykkäätte meidän uudesta naulakosta? Vanha myöskin vanhoista laudoista tehty naulakko oli jo pitkään tuntunut epäsopivalta ja liian massiiviselta eteiseemme, joten myimme sen pois. Olimme varmaan pari viikkoa ilman naulakkoa, sillä uutta ja meidän maun mukaista ei tullut vastaan. Niinpä ostimme neljä jämäkkää valkoista koukkua, jotka mies eräänä iltana ruuvasi lattiaremontin yhteydessä löytyneeseen lautaan ja iski seinään. Tadaa. Näin meillä sisustetaan. Tykkään kovin eteisen keventyneestä ilmeestä. Eteisessä ilahduttavat myös kevään kunniaksi tekemät ostokseni. Farkkutakki istuu ihanasti kesävaatteiden kaveriksi ja selkään heitän lomaretkillä näpsäkän reppuni. 

Joko teistä muuten tuntuu kesältä? Istuin tänään illalla tallilla puhdistamassa varusteita ja kylläpä oli kesäinen fiilis siinä auringonpaisteesta nauttiessa. Hevoset hirnuivat laitumella ja käsissä tuoksui satulasaippua. Merkitsen tämän omaan kalenteriini kesän ensimmäiseksi päiväksi.

P.S. Huomasittehan jo Design Sarandian kevässiivouksen 2 printtiä (A5) yhden hinnalla! Muistakaa tykätä myös Sarandian FB-sivua, jotta saatte ensimmäisten joukossa tietää tuoteuutuuksista ja tarjouksista. 

4 kommenttia: