Jo vihertää!Mistä tietää, että ollaan kevään kynnyksellä? No siitä, että blogit täyttyvät tulppaaneista. Toivottavasti ette siis ole jo saaneet tulppaaniyliannostusta, sillä minäkin aion kantaa korteni kekoon ja ilahduttaa eilen ostamallani kevään ensimmäisellä tulppaanikimpulla. Voin myös luvata, etteivät tulppaanit jää tähän, sillä satun fanittamaan näitä kevään sanansaattajia ihan kympillä. Ne raikastavat huoneen hetkessä, säilyvät hyvänä pitkään ja väreissäkin on mistä valita. 
Kevään viherrys on tänä vuonna hiipinyt kukkamaljakon lisäksi myös pukeutumiseen ja sisustustekstiileihin. Kaikki lähti oikeastaan tästä kellosta, jonka herkullinen mintunvihertävä remmi teki ostoksesta vastustamattoman. Tämän jälkeen väritutkani on alitajuisesti skannannut ympäristöstä kaikkea kaunista vaaleanvihreää, ei kuitenkaan aivan sellaista pastellista, vaan mieluiten vähän minttuun tai pehmeään oliiviin taittavaa. Nämä ovat nimittäin tarkkoja juttuja.
Keväthuumassa laitoin uusiksi molempien blogien blogipohjat. Vielä on pientä viilaamista jäljellä, mutta koittakaa kestää. Itseäni uusi look piristää ja toivottavasti tekin tykkäätte.

Oikein aurinkoista ja keväistä viikonloppua!
(Siitäkin huolimatta, että täällä satoi aamupäivällä lunta. Hrrr...)

4 kommenttia:

 1. Hurmaava sävy tuossa tyynyssä! Ihanan keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan kunnolla hurahtanut tuohon keväiseen vihreään. Jopa hevonen sai uuden riimun samassa sävyssä. :D

   Poista
 2. En tiedä millainen oli vanha blogipohjasi, mutta tämä on kaunis. Sinulla on hyvä tyylitaju.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tyylini on kyllä mennyt minimalistiseempaan ja selkeämpään suuntaan. Kiva, että muutkin tykkää. :)

  VastaaPoista