Tähtiä silmissäTänä vuonna olen viehättynyt yksinkertaisista joulukoristeista. Ei siis blingiä, vaan perusmateriaaleja ja perinteisiä jouluvärejä. Uusi suosikkini on ihan ilmainen, sillä niiden askarteluun tarvittiin ainoastaan vanhan kirjan sivuja sekä tässä tapauksessa taitava ja avulias aviomies.

Taisin nähdä Pinterestissä ensimmäisen kerran origamitähdet ja halusin saada sellaisia myös meille. Onneksi tuo mies on innostunut origameista ja hän yhtenä iltana sitten taitteli näitä netistä löytämiensä ohjeiden mukaan. Ilmeisesti homma oli helppo, mutta yhden tähden leikkaamiseen ja taitteluun meni kuitenkin hetki. Niin nättejä nämä tähdet mielestäni ovat, että saatanpa laittaa tilaukseen vielä muutaman muunkin jouluisen origamin. Ja onhan origameja kokeiltava vielä itsekin.

Kuvan mukaisten tähtien ohjeet löydät esimerkiksi täältä.

2 kommenttia:

  1. Nää tähti origamit on niin ihanat!! :) Voi kun munkin mies vaan tykkäis taitella! :D Mä taas taidan purkaa kaiken tän vuoden joulu ahdistukseni blingblingiin, jotain säihkettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla selkeästi vaihtelee nämä joulukoristesuosikit. Pari vuotta sitten oli enemmän pastellista, sitten blingiä ja nyt vähän enemmän luonnollisempia materiaaleja ja vähemmän värejä. Onneksi tuo mies tosiaan tykkää ja viitsii noita origameja vääntää. Mulla ei kerta kaikkiaan aika riittäisi. :)

      Poista