Mausteinen marraskuu

Loppuvuosi on jo itsessään niin harmaa, että harmaus sai riittää kodin sisustuksessa. Halusin saada syksyn kauneimman ruskan lämmittämään myös kotia ja niinpä tein jotain itselleni melko lailla ennenkuulumatonta. Ostin värejä! Hehkuvaa ruosteenpunaista, leijonankeltaista, pehmeää oranssia. Mausteisia värejä lämmittämään marraskuun sateissa kylmettynyttä mieltä. Tähän mennessä olen ollut ostoksiin erittäin tyytyväinen. Räiskyviä tapetteja tai seinämaaleja meillä ei varmasti tulla tulevaisuudessakaan näkemään, mutta tällaisina ripauksina värit sopivat kotiimme erittäin hyvin. 

Tunnustus: Olen mainonnan uhri. Näin lehdessä nämä kaksi tyynyä vierekkäin ja ne oli luonnollisesti pakko saada. Lintunen pääsi pehmoisen tyynykaverinsa kanssa eteisen penkille. Eteinen on tällä hetkellä hieman työn alla, sillä nyt alkaa viimeinkin kolmen vuoden jälkeen olla ajatus valmiina tilaa varten. Jossain sisustusohjelmassa todettiinkin, että eteinen on kodin käyntikortti, eikä oma eteisemme ole kyllä hirveän mairittelevaa ensivaikutelmaa kodistamme tarjonnut. Hiljaa hyvää tulee ja enää puuttuvat uusi naulakko, verhot ja sipaus maalia seinästä. (Paljastus: Ehkä pölöin sisustusmokani on eteisen hempeän vaaleanpunainen seinä. Siis mitä mä oikein ajattelin? Onneksi sävy on todella vaalea, joten sitä tuskin erottaa. Vaihtoon se menee joka tapauksessa.)
Eteisen penkille majoitettu ihana amaryllis kukkii pian. 
Olohuoneeseen tuli heräteostoksena hankittua keltainen tyyny, joka saa pian kaverikseen siniset verhot. Vähän jännittää, miltä kombo näyttää, mutta luotan tummansinisen ja pehmeän keltaisen kättelevän toisiaan kohteliaasti. Keltainen sopii kyllä yhteen olohuoneen puusävyjen kanssa, joten siinä mielessä värisävy ei jää yksin.
Marraskuun lähentyessä loppuaan olo alkaa olla melkoisen nuutunut. Olenko minä ainoa vai ovatko muutkin kokeneet tämän marraskuun jotenkin erityisen väsyttäväksi ja energiaa vieväksi?

4 kommenttia:

 1. Kannatti olla mainonnan uhri, sillä tyynyt ovat aivan hurmaavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän sortumiseen olen ollut kyllä itsekin kovin tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Todella kivat värit tyynyissä! Odotan kuvia verhoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niistä verhoista saakin hetken aikaa kuvia odottaa. Sanotaanko näin, että tekninen toteutus meni uusiksi. :D

   Poista