Joulu (melkein) paketissa

Tämä on suorastaan historiallista. Meitsi paketoi joululahjoja marraskuussa! Tämä on melko suuri parannus verrattuna esimerkiksi viime vuoteen, jolloin taisimme istua miehen kanssa takkahuoneessa paketoimassa aatonaaton iltana vielä puolenyön aikaan. Osittain tämä on ihan pakon sanelema juttu, sillä syksy on ollut kiireinen ja viimeiset viikot ennen joulua valuvat tuttuun tapaansa kuin hiekka sormien läpi. Lisäksi ennen joulua on vielä juhlittavana muutamat pirskeet töistä puhumattakaan. Kyse on siis lähinnä ennakoivasta stressinhallinnasta. Miksi jättää huomiseksi se, minkä voit tehdä jo tänään? Kun vielä olisin yhtä fiksu jouluruokien kanssa. Joudun ihan kohta etsimään kalenterista ajankohdan bataattisoseen valmistamiselle. 

 


No mutta ne paketit. Mies valkkasi tänä vuonna vihreäsävyiset nätit paperit, joita en halunnut ihan hirveästi tärvellä naruilla ja muilla härpäkkeillä. Vähemmän on enemmän ja siksi kaivoin kaapista mustaa teippiä ja Dymon. Näiden kanssa näpräillessä hoksasin, etten olekaan viime aikoina hirveästi askarrellut. Enpäs muistanut miten hauskaa hommaa tämä olikaan!

Joululahjoista puheenollen! Sarandialla on silloin tällöin myynnissä  juhliin sopivaa somistetta ja tällä hetkellä uutta kotia etsii vanhoihin ikkunanpokiin tehty liitutaulu, joka sopii myös kodin sisustukseen. Liitutaulun ulkomitat ovat 52,5 cm x 53 cm ja hinta 40,00 euroa (sis. alv). Nouto Kaarinasta. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan sähköpostiin sari (a) sarandia.fi
2 kommenttia:

  1. Nätit paketit! Minäkin olen sillä kannalla, että kannattaa hoitaa asiat heti alta pois kun pystyy! :) Tänä vuonna toteutin miehelleni hieman isomman joulukalenterin, joka koostuu pienistä ja parista isommasta lahjasta. Näin minun ei tarvitse enää miettiä hänelle joululahjaa, tiedossa kun on, että joulukuusta tulee todella kiireinen. Monet pyörittelevät päätä, kun kerron kuinka ajoissa alan joulua miettimään mutta jos en tekisi niin, en ehtisi saamaan mitään joulujuttuja tehtyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Medar! Näinhän se on, että joulu tulee nopeasti kuin nurkan takaa. Enää 23 päivää aikaa... Kiirus taitaa tulla mulle ainakin jouluruokien suunnittelussa.

      Poista