Metallista meininkiä

 Meillä valaisimet saattavat vaihtaa paikkaa useaan otteeseen fiiliksen tai muun sisustuksen mukaan. Olohuoneessamme on aiemmin roikkunut ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme hankittu vaalea romanttinen valaisin organzanauhoilla päällystetyllä varjostimella, josta roikkui valtava määrä tekojalokiviä. Oikea blingivalaisin siis. Lattiaremontin myötä vaalentunut olohuone tuntui kuitenkin jo ällöttävän herttaiselta, joten ensimmäisenä lähti vaihtoon blingivalaisin. Vaihtopenkiltä napattiin tuuraajaksi vanha tuttu.
Tämä metallinen valaisin on samalla näyttävä ja kepeä. Alunperin se oli hankinta miehen omaan asuntoon ja tähän asti se on yhteisessä talossamme ollut askarteluhuoneessa, jonne blingivalaisin nyt häädettiin häpeämään herttaisuuttaan. Valaisin kuuluu myös siihen porukkaan, josta tuskin tulemme koskaan luopumaan. Tällaisia tunnepitoisia sisustuselementtejä ja kalusteita on pikku hiljaa meille kertynyt ja aion myös vastaisuudessa tehdä sisustusostoksia sen pohjalta, ettei niistä myöskään haluta myöhemmin luopua, vaikka sisustus välillä muuten muuttuisikin. 

Hassulla tavalla hämähäkkiä muisuttava valaisin on juuri sitä, mitä olohuone nyt kaipaa. Ripaus mustaa olematta tunkkainen tai liian synkeä. Vielä kun saisin vaihdettua olohuoneen verhot vähemmän romanttisiksi. Johan näitä on kolme vuotta katseltukin. 

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen lamppu tosiaan! Tasapainottaa kivasti huoneen ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän tuo olohuone omaan silmään näytti aivan liian plassulta. Vieläkin se ehkä kaipaa jotain, mutta näillä mennään toistaiseksi. :)

      Poista