Melkein onnistunut tuunaus

Joskus sisustaessa ja etenkin itse tehdessä tulee törmänneeksi tilanteisiin, kun suunnitelma toteutuu melkein ajatuksen mukaisesti. Toisinaan mennään puuhun ihan kunnolla ja toisinaan jäädään ihan hilkulle onnistumisesta. Minulle kävi eteisen verhojen kanssa juuri tällainen "melkein - mutta ei kuitenkaan ihan" tapaus. 

Olin aivan kyllästynyt kolme vuotta eteisessä roikkuneisiin beigeihin verhoihin. Olemme maalanneet eteisen aiemmin ruskeita ikkunanpokia, mikä teki tilasta entistä vaaleamman ja samalla vaaleat verhotkin alkoivat tuntua liian hailukoilta. Eteisessä on kolmeen suuntaan aukeavat eri levyiset ikkunat, joten valmisverhojen hankinta tai uusien ompeleminen tuntui turhan työläältä hommalta. Lisäksi minulla oli toiveena raitaverhot. Miksi en siis maalaisi raitoja itse kangasvärillä?


Kokeilin löytämääni ruskehtavan harmaata kangasmaalia pienimmän ikkunan verhoon. Itse maalausjälki onnistui ajatuksen mukaisesti. Käytin maalaamiseen leveää maalauspensseliä ja halusin jäljen myös näyttävän käsintehdyn epätasaiselta. Ongelman muodostaakin nyt maalin väri. Se ei ole mielestäni tarpeeksi räväkkä suhteessa kankaan väriin. Tavoitteenani oli freesimpi ilme, mutta nyt en ole laisinkaan varma kuinka pahasti metsään menin kangasvärin kanssa. Kaiken kukkuraksi nyt minulla on vielä kahdet verhot maalaamatta! Miten tässä nyt sitten toimisi? Ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti