Sotkutassun parketin pelastus

Uusi parketti ja koira ei ole maailman paras yhdistelmä. Ei etenkään keittiössä, jossa koiralla on tapana aterioidessaan roiskia ruokaansa minne sattuu. Aiemmin Pupen ruokakipon alle sijoitettu muovinen pöytätabletti oli pitänyt suurimman osan lattiasta siistinä ja rehellisyyden nimissä parketti oli keittiöstä jo muutenkin niin huonossa hapessa (todistusaineistoa luvassa myöhemmin), etten hirveästi hätkähtänyt pientä lisäsiivousta ruokakuppien ympäristössä. Tämän parketin haluan kuitenkin pitää priimakunnossa, joten jokin suoja Pupen ruoka-alueelle oli keksittävä. Ratkaisuksi valittiin kerniliina, joka kai kulkee arkipuheessa vahakankaan nimellä.

Valitsimme keittiön harmaaraidalliseen tapettiin sopivan karttakuosin, joka istuu muutenkin sisustuksemme henkeen hyvin. Nyt Puppe saakin tehdä vähän villimpiäkin makumatkoja ilman turhan suurta huolta parketistamme. 

Puppe on ollut helteistä huolimatta kovin iloisella tuulella, mutta parketin asennusta seurannut listoitus sai sen mököttämään. Herra kun ajettiin yläkertaan pois työnteon tieltä. Puppe tyytyi lopulta seuraamaan työn ääniä portaiden ylätasanteelta. 
7 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana karvakuono! Ja todella hieno ruokailupaikka :-)) Tuollaiselle vahakankaalle olisi käyttöä meilläkin, tosin ei lemmikkieläimen vuoksi vaan tuon mieheni joka sotkee niin kamalasti syödessään ;-D
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että kommenttisi sai nauramaan. Olen kyllä itsekin usein aikamoinen sottapytty eli kumma ettei tuo mies ole minulle vahakangasta ehdottanut. :D Puppe kiittää kehuista. :)

   Poista
 2. Hahaa! Hieman hän näyttää myrtsin haikealta tuossa kuvassa, mutta sen ilmeenhän koirat osaavat niin hyvin! "Katso nyt ihminen, miten mulla on kurjaa tässä" ;D

  Hieno tuo kartta-alusta! Tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Puppea on monesti kehuttu ilmeikkääksi, eikä syyttä. Tämän karvakuonon naamataulusta osaa tasa lukea sen mielialan. ;)

   Poista
 3. Meidän sotkutassukisu sottaa lattian lisäksi myös seinät. Mulle ei ole ihan vielä selvinnyt, mitä se ruokakupillaan häärää kun meidän katseemme välttää, mutta suoraan kupista ei ainakaan koskaan syödä, vaan aina lattian kautta... Nyt kuppien alla on tabletti, mutta se on auttamattoman pieni. Jokin tuollainen vahakangas voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen juttu.

  Ihana tuo teidän koiruus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, aikamoinen hiipivä tiikeri tuo teidän kissa ruokakipolla. :D Puppe kiittää ja lähettää terkkuja teidän kissalle. :)

   Poista
 4. Kuppi ja alunen on tosi upeita molemmat! Kelpaisi meidänkin talouteen sekä värimaailman että matkateeman puolesta :)

  VastaaPoista