Lomalla viimeinkin
Täällä vietellään lomaa nro 2 ja vielä olisi viikko jäljellä ihanaa vapautta ja näillä näkymin myös kesähelteitä. Ensimmäinen lomaviikko olikin sen verran vauhdikas, että tunnelmia kelaillaan blogin puolella takautuvasti. Heti ensimmäisen lomapäivän kunniaksi meidän alakerrasta nimittäin revittiin ylös vanhat kaameassa kunnossa olevat parketit ja tilalle heitettiin uudet valkolakatut tammiparketit. Supertiimimme hoiti homman yhden päivän aikana ja vaikka listat vielä seinistä puuttuvatkin, voi lopputulosta jo sanoa huimaksi parannukseksi entiseen. 

Viime viikkoon mahtui myös sisustusshoppailureissu Helsinkiin ja asuntoautoilureissu, jonka pääkohteena oli Jyväskylän asuntomessut. 
Tämä oli ensimmäinen kertani asuntomessuilla ja täytyy sanoa, ettei Äijälänrantaan nousseet talot olleet etenkään ulkoisesti sitä, mistä me talomalleja selaillessamme olemme haaveilleet. Tyhjin käsin ja mielin ei messuilta kuitenkaan lähdetty, vaan ajatuksia ja ideoita heräsi suuntaan jos toiseen. Yksi positiivisimmista tunteista oli koti-ikävä, joka messuilla vieraillessa syttyi. Kodinvaihtoa on palloteltu eestaas jo vuoden verran, mutta ratkaisun aika ei selvästi ole vielä tullut. Se on ihan okei, sillä vierailtuani rytinällä useammassa uudessa ja nykyaikaisessa kodissa tunsin tämän oman kodin yhä rakkaammaksi. Rakennushaaveet eivät ole haihtuneet minnekään, mutta toisaalta sitä tuli taas muistaneeksi ne kaikki ihanat jutut, joista tässä nykyisessä kodissa rakastaa. Täälläkin on vielä monta juttua, joita haluaa tehdä ja muuttaa.

Ihan konkreettisia sisustusideoitakin nappasin kameralla talteen. Yläkuvan ristikko on ehdoton hankinta ja alakuvan puuhelmistä tehtyä pyykkinaruakin harkitaan pikkuvessaan tai miksei jopa makkariin. Sisustuskärpäsen puremaa on raavittu myös uuden lattian vuoksi, sillä kertaheitolla monta astetta vaalentunut lattia aiheutti päänvaivaa erityisesti jo valmiiksi vaaleassa olohuoneessa. Meillä on taas ihan beigeä! Kuvasadetta pienistä ja isoista muutoksista on siis luvassa, kunhan lomalainen saa aikaiseksi. Tässä ei nimittäin ole mikään kiire... kerrankin!

2 kommenttia:

  1. Puuhelmipyykkinaru on kerrassaan mainio idea. Mitä parhainta loman jatkoa sinne!

    VastaaPoista