Korit kaapin kylkeen

Meidän keittiö on nykyisin suunniteltavien omakotitalojen keittiöihin nähden aika pieni ja siellä on kaikkea vähän. Vähän kaappeja, vähän seinätilaa ja vähän hyllyjä. Tällaisiin keittiöihin ovatkin tervetulleita kaikki käytännölliset ja kauniit ideat, joilla saa mahdollisesti luotua myös hieman järjestystä ja visuaalista mielenkiintoa tilaan, jossa pienestä koostaan huolimatta tapahtuu paljon. 
Tämä pieni, mutta sitäkin hauskempi idea sai alkunsa, kun viime viikolla näin sisustuslehdessä vastaavanlaisesti keittiön oviaukon viereen sijoittuvan kaapistorungon kylkeen kiinnitetyn lehtitelineen. Ajatus oli mielestäni hauska, mutta teline meille vääränlainen. Meidän keittössämme kun on heti oven vieressä vesipiste, joten lehdet ja muut kastuisivat siinä aika äkkiä. Samana päivänä näin asuntomessuilla tämän idean. Kaipasin kuitenkin lisää säilitystilaa ja jätin asian vielä muhimaan. 
Lopullinen idea syntyi ostosreissulla Ikeaan, josta mukaan lähti lopulta kahdella koukulla varustettu kisko. Toisesta sisustusliikkeestä olin aiemmin ostanut ihanan verkkokorin ja toisaalla keittiössä roikkunut ruukku sai kaverikseen mehikasvin. Nämä kaikki kiinnitin kätevillä s-koukuissa tankoon. Kivaa tässä tangossa on se, että se toimii nykyratkaisun lisäksi myös tarvittaessa vaikkapa lisäpyyhkeiden, patalappujen tai kokkausvälineiden säilytyspaikkana.  Kätevää ja ihan meidän näköistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti