Keittiö lattiarempan jälkeenVoi että miten hyvää onkaan tehnyt nukkua pitkään kahtena aamuna. Olen törkeästi torkuttanut ja siirtänyt herätystä vielä hiukan myöhemmäksi, kaivautunut takaisin vällyjen väliin ja jatkanut unia. Univelan nollaamisen lisäksi kävin huoltamassa kropan jumeja uimahallilla. Nyt kulkevat taas energiavirrat ihan eri tavalla ja juttuakin riittää. Tänään ajattelin esitellä keittiön uutta ilmettä.

Parketin vaaleneminen kertaheitolla on vaikuttanut myös muuhun sisustukseen. Kuin vaivihkaa keittiöön on ilmestynyt lisää mustaa sekä lattian pariksi vaalean ruskeaa ja beigeä. Kummallisella tavalla keittiö kestää paljonkin tummia elementtejä, kun seinät ja lattiat ovat rauhallisen vaaleat. 
Tykkään edelleen tuosta yläkuvan kaapista ihan hirmuisesti. Se on kuin mies - aina tyylikäs mustassa puvussa. Keittiötä vaivaa tällä hetkellä pienoinen mattohäröily, mutta olkoon. Tykkään jokaisesta matosta erikseen, joten saavat nyt olla juuri siinä missä ovat ja tulla toimeen keskenään.

Yläkuvan nurkassa näkyvä valaisin on hankittu aikoinaan ensimmäiseen omaan vuokra-asuntooni, ensimmäiseen omaan kotiin. Blingikaunotar on ollut mukana sisustuksessa kaikissa kodeissani yhtä lukuunottamatta ja siitä on tullut esine, josta tuskin tulen luopumaan. Sisustusmakuni ei ole nykyään enää yhtä ylellinen, mutta musta valaisinrunko onneksi tuo siihen sopivasti särmää ja lisää käyttömahdollisuuksia.

Alakuvan musta taulu odottaa vielä kylkeensä muutamaa valokuvakehystä, kunhan saan aikaiseksi. Pörriäistaulu on yksi tämän hetken projekteista. Kiinnostuitko? Odotahan ensi viikkoon, niin kerron lisää...
Oikein ihanaa, rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua! 
Käykää treffeillä, heittäkää jalat sohvan selkänojalle, lähtekää sienimetsään ja pelatkaa Twisteriä!

2 kommenttia:

  1. ihana koti ihania värejä.(: tervetuloa seuraamaan myös meidän projektia.www.kotinapytingit.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi! Kävin kurkkimassa myös teidän projektia ja tosi mielenkiintoiselta näyttää. :)

      Poista