Kukkiva Kreeta

Vietimme toukokuun alussa viikon Kreetalla latailemassa akkuja. Satuimme saarelle hyvään aikaan, sillä kevät oli siellä juuri kukkeimmillaan. Pihoilla pelargoniat, muhkeat ruusut ja köynnökset tarjosivat kilvan kukkiaan ohikulkijan ihasteltavaksi. Maaseudulla vehreät oliivipuut ja sadonkorjuuta odottavat sitruspuut tarjosivat silmänruokaa, jota toisinaan sai makustella myös lautaselta. Therisson rotko tarjosi myös omat ihmeensä, sillä näimme vuosittain vain kaksi viikkoa kukkivat hurjat lohikäärmeenkielet, jotka nousivat syvänvioletteina salvioiden seasta kohti taivasta kurkottaen. Onko ihmekään, että luonto tarjoaa meille matkoillamme aina parhaimmat elämykset? 


4 kommenttia:

 1. Voi ihana kreikka!!! Hirvee matkakuume ja hulluna himottais lähtä reissuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume on kyllä semmonen juttu, että se vaan aina pahenee mitä enemmän reissaa. Nytkin on jo pari uutta matkakohdetta mielessä. ;)

   Poista
 2. Hei pitkästä aikaa! Oi mitkä maisemat... Itsellä on matkakuume huipussaan, mutta sitä kuumetta pitää tältä erää lievitellä vain kesälomareissulla eksoottiseen Suomeen :-D Mutta en ole ollut Suomessa kahteen vuoteen, joten tiedä kuinka uudelta ja ihmeelliseltä kaikki taas tuntuu sellaisen ajan jälkeen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä Suomi aika ihanalta vaikuta parin vuoden tauon jälkeen. Me tykätään myös ihan kotimaan matkailusta ja vieraillaan mahdollisimman usein kansallispuistoissa. Kyllä tämän maan kauneus hiljaiseksi välillä vetää, vaikkei turkoosia vettä ja uimarantoja tarjolla olekaan. :)

   Poista