Villasukkafanaatikko

Joka vuosi yksi joulun odotetuimmista lahjoista on pehmeä paketti, josta löytyy villasukat. Joskus näitä paketteja saa yhtenä jouluna useammatkin ja mikäs sen parempaa. Minä tunnustaudun nimittäin villasukkafanaatikoksi. Villasukat ovat aivan huippuja täällä pohjoisella pallonpuoliskolla. Käytän niitä itse kylmänä vuodenaikana yösukkina, viileillä lattioilla varpaiden lämmittäjinä, kumisaappaissa, ulkoillessa kenkien sisällä ja ratsastaessa pitkävartiset polviin asti ulottuvat villasukat ovat suorastaan pakollinen varuste pakkasilla! Villasukat ovat kestäviä, lämpimiä ja helposti korjattavissa. Lisäksi niitä on mahdollista saada kaikissa mahdollisissa väreissä, raidoissa ja kuvioissa. Usein ne ovat myös antajan itsensä tekemät. Ei siis ihme, että villasukkavarastoni on erittäin lähellä sydäntäni -ja tietysti varpaitani. Tuo varasto on vain paisunut nyt niin suureksi, että koko villasukkavuori sai muuttaa sukkalaatikosta omaan koriinsa. 
Nyt kun tulisi kunnon talvi ja pikkupakkaset niin saisin koko villasukka-arsenaalini kunnolla käyttöön.

P.S. Morsiamet ja muut häämieliset, käykää osallistumassa kipin kapin arvontaan TÄÄLLÄ. Palkintona satiinihiuskukka ja sukkanauha!

6 kommenttia:

 1. Minäkin ilmottaudun villasukkafanaatikoksi! Käytän villasukkia kesät talvet. :) Niissä on niin lämpöisä ja turvallinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Villasukissa on jotain rauhoittavaa ja turvallista. :)

   Poista
 2. Täällä toinen villasukkafanaatikko ilmoittautuu blogii lukijaksi:)

  VastaaPoista
 3. Villasukkanisti myös täällä! Haikeana katselen tuota sun korillista sukkia. Omat villasukkani ovat kaikki aarteita, sillä ne on joko äitini, ystävien tai jopa muiden bloggaajien tekosia, joten varvassydäntä lähellä todellakin kaikki :)

  VastaaPoista