Taas tultiin jouluun...

 Kyllä se joulu sieltä vaan nyt vauhdilla tulee. Pakko myöntää, että muutama joululahjakin on vielä hankkimatta ja sitä useampi paketoimatta. Tuntuukin enemmän siltä, että tätä autoilijaa ei talvi useinkaan yllätä, mutta joulu, se tulee joka vuosi kuin puskan takaa.

Tällä viikolla olen kovasti yrittänyt päästä siihen kaivattuun joulutunnelmaan. Tietokoneella työskennellessä Jouluradio on koko ajan soittamassa joululauluja, koristevaloja on pidetty päällä ja tänään olisi tarkoitus hakea kuusi. Juhlatunnelman nostattamiseksi ruokapöytä sai koristeekseen kynttelikön. Kun vielä ehtisi jouluna istua tuon pöydän ääreen rauhassa syömään. No, jospa ensi vuonna olisi jo pitkä tuvan pöytä, jonka ääreen mahtuisi muitakin kuin vain me kaksi.

Saimme jo eilen ensimmäisen "joululahjan", joka oli äidin silmiin kirpputorilla osunut. Arabian Taverna-sarjan kannu sopii meidän kotiimme täydellisesti. Keittiöstä tuota sinisen tummaa sävyä jo löytyykin ja maalaistunnelmakin on tässä kannussa kohdallaan. Ihana löytö ja vielä priimakunnossa! Olen kyllä sen huomannutkin, että Arabian vanhat sarjat iskevät minuun paljon kovemmin kuin tällä hetkellä tuotannossa olevat. Erilaiset kannut ja kulhot ovat heikoin kohtani. Ehkäpä tästä kannusta tuleekin keräilykokoelmani ensimmäinen kappale. 

2 kommenttia:

  1. Niin simppelin kaunis tuo kannu. Sama juttu täälläkin, eli se joulu pääsee aina jotenkin yllättämään. Saan minä koristelut hoidettua, mutta ne kaikki muut jouluun liittyvät hommat on sitten asia erikseen... Ihanaa ja ressivapaata joulunodotusta ja tunnelmallista joulua :-)

    VastaaPoista