Mustalla raidalla ryhtiä

Nyt tulee hehkutuspostaus. Ai että miten tykkään uudesta olohuoneen matosta. Väliaikainen beige bukleematto alkoi nyppiä aika nopeasti, mikä ei ole kovinkaan suuri ihme. Koko olohuone oli nimittäin beigebeigebeige. Olisin muuten napannut kuvan olkkarista tuon beigen maton kanssa, mutta mies ennätti heittää uuden maton paikoilleen ennen kuin ehdin tarttua kameraan. Mutta on tämä niin paljon parempi kuin entinen matto. Matonvaihdon yhteydessä selkiytyi myös huomattavasti ajatus siitä, ettei meidän sisustustyylimme olekaan niin vaalea kuin olimme joskus kuvitelleet. Puunsävyt ja hillitty ripaus mustaa kuuluuvat ehdottomasti meidän kotiin.
Puppe on sen verran laiskansorttinen, etten edes yrittänyt siirtää sitä matolta kuvaamisen ajaksi. Herra sai siis toimia maton erinomaisuuden esittelijänä. Yksi kriteeri matonhankinnassa olikin helppous karvojen suhteen. Koiruutemme on pieni, mutta sitäkin karvaisempi ja esimerkiksi tietyntyyppiset plyysimatot eivät tule kysymykseenkään tässä taloudessa. Tämä on sopivan rento ja samalla ryhdikäs matto talon käytetyimpään tilaan ja lyhyen kokemuksen mukaan myös helppo puhdistaa.  
Musta on nyt siis hiipinyt keittiön puolelta myös olohuoneeseen. Mustapainotteista sisustusta saa kyllä jäädä odottamaan, sillä mustaan toimii meillä sama periaate kuin herkkuihin. Ei makeaa mahantäydeltä.

3 kommenttia:

 1. Meillä oli pitkään olkkarissa beige/vaalea sävymaailma. Löysin ihanan mustavalkoraidallisen maton ja ilme muuttui hetkessä niin paljon parempaan suuntaan. Jotenkin tasainen pehmeä värimaailma alkaa jossakin vaiheessa tökkimään ja kaipaa kontrastia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Liika vaaleus alkaa helposti näyttää plassulta ilman kontrastia. :)

   Poista
  2. Tätähän te pyysitte: meidän häätanssivideo!

   Poista