Hempeät joulupalloketjut
Sisustusblogeissa on tänä syksynä näkynyt paljon söpöjä valopalloketjuja, jotka sopivat melkeinpä kotiin kuin kotiin. Meille ei valopalloja ole kaupasta tuotu, mutta jotain samaa on kyllä tässä joulukoristeessa. Tästä ideasta en voi kyllä pointseja itselleni ottaa, sillä ajatuksen takana on mieheni, joka ehdotti joulupallojen ketjuttamista nauhaksi. Vanha tuttu juuttinaru toimi meidän sisustukseen sopivana kontrastina kirkkaille joulupalloille ja siihen olikin helppo palloja solmia. Komean palloketjun kiinnitin kevyiden verhojen viereen piristämään niiden ilmettä. Tässä on sellaista hempeää joulufiilistä, joka sopii meidän tyyliin. Mikäs on teidän tuomionne joulupallojen uusiokäytöstä?
11 kommenttia:

 1. Miten ihana idea! Ne pallovalot näyttää kivoilta, mutta olen jotenkin niitä yrittänyt vastustella koska niin monessa blogissa niitä näkyy. Tämän idean kyllä voisin toteuttaa itsekin (jos siis saan luvan ideavarkauteen...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut sama homma pallovalojen kanssa. Niitä on nähnyt niin paljon, ettei omaan kotiin ole enää oikein edes halunnut sellaisia. Ja anna mennä vaan ideavarkauden kanssa. Ei tämä patentoitu ole. ;)

   Poista
  2. Kiitos :) Täältä löytyy minun versioni:
   http://caisankodissa.blogspot.fi/2013/11/joulupallosarja.html

   Poista
 2. Ai vitsit, miten kiva idea! Saako pölliä? :D Meidänkin kämppä kaipais vähän joulujuttuja...kohtahan on sentään jo joulukuu. <3 Jouluhöpsötystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölli pois. Täytyy kyllä nyt miehellekin kertoa, että hänen ideastaan on näinkin suosittu tullut. :D

   Poista
 3. Voi miten kauniit! Mä en oo yhtään jouluihmisiä, mutta noi sopisi jopa mun epäjoulumaiseen makuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Korppu! Itsekään en välitä niistä perinteisimmistä joulukoristeista ja jouluihminenkin minusta on vasta tulossa. Tällaiset "kevyet" koristeet ovat helppoja joulufiilistelyn aloittamiselle. Ei tule ainakaan jouluövereitä. :D

   Poista
 4. Uuu, onpa söpöt! Pitäsköhän sitä alkaa meidänkin tupaan nikkaroimaan tuollaisia, on just sopivan hillitty ja hyvän maun mukainen nimittäin. Valopalloihin oon itsekin tykästynyt kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piukku! Nämä ovat kyllä saaneet kehuja juuri hillityn joulumaisuutensa ansiosta. Ei tule yhtään liian jouluinen olo, vaikka olohuoneessa näkyvällä paikalla ovatkin. :)

   Poista