Ensimmäinen joulukoriste

No niin, enhän minä kovin pitkälle marraskuuta malttanut jouluisia koristeita säästellä. Ulkokuistin väliovi sai kaunistuksekseen pajupohjaan tekemäni koristeen, johon sai inspiraation tästä kuvasta. Sopiva pohja löytyi onneksi askarteluhuoneen nurkasta. Hieman koomisen tästä tekee se, että olen tuota pajupohjaa raahannut mukanani ainakin neljä vuotta tietämättä mitä sille tekisin. Joskus asiat ottavat aikansa.
Pikkulinnut ovat tuttuja kavereita hääkoristeistamme ja risut purin uusiokäyttöön kimppupohjasta. Vain marjakoristeet ostin kaupasta, joten todellinen kierrätyskoriste on kyseessä. Halusin koristeeseen nimenomaan punaista, jota olen tähän saakka karsastanut vuosikausia. Nyt meille on tulossa joulun kunniaksi punasävyinen räsymatto ja pieni ripaus muutakin punaista, joten ehkä voin viimein myöntää kylmien välieni punaiseen lämmenneen. Kotiamme tämä väri ei kuitenkaan valtaa ja joulun ajan punainen saa näyttäytyä ainoastaan yhdessä tilassa. Näiden värikokeilujen kanssa täytyy nimittäin aloittaa varovasti, ettei tule yliannostusta.

Joulua sen sijaan tullaan seuraavien viikkojen aikana tuomaan lisää kotiimme, sillä parin viikon päästä meillä juhlitaan ystäväporukalla pikkujouluja. Mikä ihana syy laittaa joulu ajoissa kotiin! 

Ovatko muut hätähousut jo laittaneet ensimmäiset joulukoristeet esille?

4 kommenttia:

 1. Olen aina kuvitellut olevani vähän jouluallerginen, mutta täytyy myöntää, että nyt kun on tiedossa ensimmäinen oma joulu maalla, alkaa jokin omituinen punasävyinen kuumeilu vaivaamaan...auttaisko burana? :D
  Tää on kyllä rehellisesti sanottuna yksi hienoimmista joulukoristeista mitä olen vähään aikaan nähnyt! Simppeli, ei liian alleviivaava tai jouluäklö ja luonnon elementtejä mukana. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ihanasti sanottu! <3

   Itselläkin lähti tämä jouluinnostus juurikin omaan taloon muuttamisen myötä ja jokainen joulu on ollut edellistä vakavampi tämän joulutunnelmoinnin osalta. Taitaa olla samaa tautia liikkeellä siellä suunnassa. P.S. Burana ei auta. Kannattaa vaan alistua kohtaloonsa. ;D

   Poista