Tyynyjen uusi vuodenaikaHei hei, vaaleanpunaiset hörselötyynynpäälliset ja tervetuloa pakkaset, neuleet ja pörrösukat! Meillä päivitettiin sohva lähestyvään talveen sopivammaksi viime vuonna hankituilla neulekuviotyynynpäällisillä sekä uusilla pehmoisilla löydöillä. Tämä napeilla varustettu muhkea palmikkotyyny oli välitön ihastuksen kohde!
Polyesteri ei ehkä ole keinotekoisuudessaan lempimateriaalini, mutta nämä pehmeääkin pehmoisemmat pörrötyynyt ovat kyllä ihan huippuihania. Ne eivät ole karheita ja kutiavia, vaan vilpoisia ja sileitä käden alla. Melkein kuin nallekarhuja!
Sohvan vieressä nököttävä sivupöytä sai myös päivityksen. Ihastelin tätä kehystä Pentikin liikkeessä, mutten raaskinut sitä ostaa. Hyvä niin, sillä löysin 3+1 -päiviltä saman kehyksen lähes puoleen hintaan. Arvaatte varmaan, miten iloinen olin. Kehysten kangasreunus sopii täydellisesti yksin sohvan kanssa, joten paikka uudelle ostokselle oli ihan itsestäänselvyys.Nyt saa pakkasetkin tulla!
Joko teidän sisustuksenne on siirtynyt uuteen vuodenaikaan?

8 kommenttia:

 1. Aivan huikean ihania tyynyjä! Voi vitsit minkä tyynyrakkauden just koin! <3

  Mä oon ehkä maailman huonoin sisustaja ja laiskin. Hyvä et on ees verhot saatu ikkunaan! :D joskus häiden jälkeen vois alkaa perehtyä sisustukseen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kaikki ole valmista tässä talossa. Sisustaminen on muutenkin sellainen prosessi, että keskeneräisyys on luvallista. :) Ja kyllä tässäkin talossa kummasti alkoi sisustushommat edetä, kun häät oli tanssittu. ;)

   Poista
 2. Tuo kehys on aivan ihana! Me saatiin sama häälahjaksi, ja se odottelee vielä vaan sitä meidän kuvaa :) Mistä löysit tuon nappityynyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana häälahja! Tuo kehys on vaan ihan huippukaunis. :)
   Nappityyny tuli vastaan niinkin epäerikoisessa paikassa kuin Ikea. Eikä muuten keventänyt kukkaroa edes pahasti. :)

   Poista
 3. Kaunista :-) Ja totta puhut, näin syksyllä kaipaa pehmeitä ja lämpöisiä materiaaleja ympärille... Meidän tyynyt kaipaavat vielä "päivitystä" :-) Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania tyynyjä!!
  Mä olen haaveillut kutovani tuollasen valkosen vaikka kuinka kauan... Jostain syystä se on vaan aina jäänyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti myös viime vuonna neuloa tyynynpäällinen, mutta se yllättäen unohtui. No, nyt löytyi sitten kaupasta. :)

   Poista