Siis mitä ihmettä? Apua!

Nyt kaipaan neuvoja. Huomasin hetki sitten Bloggerin lukuluetteloon ilmestyneen uuden blogin, jolta on jo luetteloon päivittynyt kaksi blogipäivitystä. Blogi on nimeltään "best rated adjustable dumbbells" ja kirjoittaja IJB2013. En todellakaan ole klikannut itseäni kyseisen blogin lukijaksi ja yritinkin hallinnointipainikkeen kautta käydä klikkaamassa kyseisen blogin poista listaltani - mutta se ei löydy sieltä! Blogi ei siis näy millään listalla, mutta siltä päivittyy kyllä blogikirjoitukset luettelooni. Kääk! Mikä pöpö tämä oikein on ja miten saan sen pois? Onko muilla samaa ongelmaa?

EDIT: En ollutkaan ainoa, joka oli tämän omituisuuden huomannut. Löysin nämä oudot päivitykset  blogista "Nunc scio quid sit amor-Nyt tiedän mitä rakkaus on" ja poistin itseni lukijoista. (Kiitos Saaralle, joka otti blogin nimen talteen. Itse hätäpäissäni en hoksannut ottaa nimeä tai bloggaajan yhteystietoja ylös.) Onko blogin kirjoittaja tietoinen blogissaan tapahtuneesta kaappauksesta? Hänelle olisi hyvä saada sana mahdollisimman pian. Toivottavasti tästä ei ole mitään suurempaa vahinkoa tapahtunut lukijoille tai blogin kirjoittajalle ja kyseinen blogi palaa normaalitilaansa mahdollisimman pian. 


4 kommenttia:

  1. Sama bugi mullakin, pitää käydä poistamassa! :) Kiitti vinkkivitosesta!

    VastaaPoista
  2. Joo huomasin just saman ite tänään.. Hyi! Olikohan tätä blogia normaalioloissa ees päivitelty aikoihin? Jotenki tuntuu et siitä on kuukausia kun viimeks oon häneltä päivitystä lukenut.

    VastaaPoista