Marsupaanit kameran edessäAjattelin synkeän keskiviikkoiltapäivän (tai siis tiistain, kuten mies äsken huomautti) piristykseksi kuvailla meidän karvapylleröitä ja nostin herrat oikein sohvalle kameran eteen. Manu on kotiutunut jo ihan mainiosti, mutta musta pömpeli sai sen jälleen epäilemään salaliittoteoriaa ja niinpä se kyhjötti epäluuloisen näköisenä pää tyynyyn liimautuneena. Taisi luulla maastoutuvansa jättiturkkeineen hyvinkin meidän pörröiseen sohvatyynyyn. Lopulta uteliaisuus voitti ja Manu uskalsi poseerata sievästi kameralle (joka ei sitten häntä syönytkään).
Make taas on ihan toista maata. Kertokaa hyvät ihmiset, miten saan kuvattua otusta, joka muistuttaa pääasiassa mustaa epämääräisesti ja jatkuvasti liikehtivää tupeeta? Maken pää pyörii kuin hyrrä ja ilmeet ovat sen mukaiset. Oi voi. Todisteeksi voisin lisätä parisenkymmentä kuvaa Manusta... ja blurraantuneesta mustasta läiskästä. Yllä oleva kuva riittää todisteeksi Maken persoonallisista ilmeistä.

Lopulta molemmat saivat kuvailusta tarpeekseen ja kun herkkujakaan ei kovasta kuikutuksesta huolimatta irronnut, päättivät kaverukset sukeltaa viltin alle.
Sinne meni. Vällyjen väliin katosivat ja vain tupsut jäivät näkyviin.


8 kommenttia:

 1. :D Ihania!!! Tuo keskimmäinen kuva on niin symppis!! :)

  VastaaPoista
 2. Ai vitsit nää on ihan mahtavia! Meidän Nuppu aikanaan ihastui teidän Nuppuun kuvien välityksellä ja nyt säännöllisin väliajoin jaksetaan mankua meillekin tällaista ihanaa karvakasaa. Muuten voitaisi hankkiakin, mutta tuo meidän saalistusviettinen kissa ei olisi kovin hyvä asuinkumppani tällaisen mainion otuksen kanssa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä marsut on sen verran hömelöitä, ettei niiden alikehittynyt itsesuojeluvaisto ehkä passaisi yhteen kissan saalistusvietin kanssa. :D

   Poista
 3. Voi, marsut on jotenkin symppiksiä <3 Marsuista tulee aina itselle mieleen, kun meidän pieni koiruus kotiutui ja mentiin ensimmäistä kertaaa eläinlääkärille, jossa lääkäri huomautti pienen painavan vähemmän kuin heidän marsunsa, hihhih :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :D Jotkut marsut voi kyllä olla sen verran isoja, että pikku koiranpennut jää kakkoseksi. :)

   Poista
 4. Minulla on kokemusta mustien ja mustavalkoisen kanien kuvaamisesta ja täytyy sanoa, että se on kyllä melkoinen operaatio :) Täytyy olla niin kirkas päivänvalo kuin mahdollista, että onnistuu. Tosin, tähän vuodenaikaanhan sitä päivänvaloakaan ei paljon enää näy, heh.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ei ihan tähän aikaan vuodesta ole otollisinta kuvausaikaa. :D

   Poista