Loppukesää pihallaViikonloppuna sain kylään aina yhtä ihanan syysflunssan ja samalla kaikki tälle viikolle suunnittelemani hommat ovat tulleet hoidetuksi puoliteholla. Keittiö saatiin onneksi rempattua ennen kuin jouduin flunssan kouriin, mutta sisustus on sielläkin vielä kesken.

Syysflunssa on ehkä saapunut, mutta syksy ei kuitenkaan ole vielä ihan täydellä voimalla ainakaan meidän puutarhassamme. Koristekaalia ja kanervaa sentään laitoin koriin kuihtuneen pallokrysanteemin tilalle, mutta muuten pihallamme kukkivat edelleen kesäisesti ruusut, daaliat ja kärhöt. Kasvihuoneesta taas saa hakea tomaattia ihan yli oman tarpeen.


Ai miten ihania nuo liilan syvät sävyt!Osaisitteko vinkata hyviä (ja helppoja) tomaattipainotteisia kasvisruokareseptejä? Täytyyhän nämä ihanat punaiset auringot saada käytettyä. Namskis!6 kommenttia:

 1. Panzanella <3 Hyvä ohje esim. täällä http://joannagoddard.blogspot.fi/2012/08/the-best-panzanella-youll-ever-have.html

  VastaaPoista
 2. Koitahan parantua! Flunssaa vastaan taistellaan täälläkin... Siellä Suomen päässä on kaikesta päätellen ollut tähän asti paljon parempi syksy kuin täällä meillä :-)

  Ihana muuten tuo edellisen postauksen tuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuiva syksy täällä kyllä on tähän asti ollut. Nyt on sitten pari päivää sadellut eli kyllä se syksy tännekin saapui. :/

   Poista
 3. Ihanata ja kaunista. Minäkin rakastan syyskukkien laittoa ja niiden tuomaa tunnelmaa. Koita parantua. Pistin sinulle haasteen omaan blogiin :O)

  VastaaPoista