Koivuja ja unelmiaAskarteluhuone sai viime viikolla kaksi uutta taulua. Tarkoitukseni on ollut kerätä tuohon pöydän yläpuolelle inspiroivia kuvia, mutta tällainen projekti vaatii usein sen, että niitä inspiroivia tauluja ja ideoita tulee vastaan. Tuon suuremman koivutaulun suunnitelma pälkähti mieleen askartelukaupassa, jossa näin kaunista koivukuvioista lahjapaperia. Niin kaunista, että halusin laittaa sen kehyksiin.
Mustaksi maalatut kehykset rajaavat sopivan dramaattisesti koivukuviota, joten maalipensseliin ei tällä kertaa tarvinnut tarttua. Nämä kehykset ovat muuten sellaiset, jotka ovat seikkailleet minua ennen ainakin tätini ja äitini matkassa. Tuo nurkassa näkyvä peikonpähkinänoksista tehty koriste on alunperin tehty häihimme.

Soikea pikkukehys oli parin euron löytö vanhan tavaran kaupasta. Kuvan sijaan sen kaipasikin tekstiä. Musta ei ole sisustuksessa mitenkään suosikkivärini tällä hetkellä, mutta askarteluhuoneen seinä kaipaa näemmä tummaa dramatiikkaa. Ainakin sellaiseksi se alkaa tässä pikku hiljaa muodostua. Katsotaan mitä seuraavaksi keksin näiden taulujen kaveriksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti