Ensimmäinen hääpäivä

Tämän postauksen päivittyessä blogipostausten virtaan, me vietämme hääpäivää. Miten, sen aviomieheni on juuri saanut tietää, sillä minä olen järjestänyt hänelle yllätyksen. Sen paljastan myös varmasti teillekin myöhemmin. Nyt kuitenkin käännän aikaa taaksepäin ja kuvien kera palaan viime elokuun kauneimpaan päivään, joka täyttyi naurusta, ilosta ja onnenkyynelistä. 
Vuosi on kulunut ihan hurjan nopeasti. Paljon nopeammin kun hääsuunnitteluun kulunut vuosi, joka tuntui venyvän suurta päivää odottaessa kovin pitkäksi. Ensimmäiseen aviovuoteenkin on mahtunut paljon uutta ja jännää, mutta aivan erityisesti on tullut opittua paljon itsestä, kumppanista ja noh, elämästä yleensä. Oman kokemuksen perusteella voinkin sanoa, että olen mieluummin vaimo kuin morsian. Avioliitossa kun ei ole deadlineja ja kukka-asetelmiakin saa suunnitella ihan vain yhteiseksi iloksi. Hääpäivä... sitä taas en vaihtaisi pois mistään hinnasta.
Hääpäivän muistoja kuvaa parhaiten tunne, joka nousi pintaan hääpäivän aattona, kun kauppakeskuksessa seurasimme bilebändin esitystä. Bändi oli hyvin samantyylinen omaan loistavaan hääbändiimme verrattuna ja viimeistään bändin coveroima "Sex on Fire" sai ihokarvat pystyyn ja palan kurkkuun. Tuota biisiä meidänkin häissä tanssittiin korot sauhuten ja tunnelma oli katossa. Muistot tulvahtivat mieleen yhtenä ryöppynä. 
Vatsassa sekopäisinä räpiköivät perhoset, alttarilla odottavan rakkaan kasvot ja se musiikki, joka saa vieläkin silmät kyyneliin. Läheisten hymyt ja liikutuksesta kostuvat silmät. Ihanat yllätykset ja nauru, joka tuntui täyttävän koko päivän. Sellaisena minä muistan hääpäivämme. Kiitos siitä kuuluu jokaiselle häävieraallemme ja häissämme avustaneelle taholle.
Kaikkein kiitollisin olen kuitenkin yhteisistä vuosista ja aivan erityisesti kuluneesta vuodesta ihanalle aviomiehelleni.
Kiitos sinulle, rakkaani. 
Tänään ja jokaisena päivänä.HUOM. Kuvien oikeudet kuuluvat Villi Varpuselle, eikä niitä saa kopioida tai käyttää ilman lupaa. 

10 kommenttia:

 1. Ihanaa hääpäivää! Täällä myös tietyt biisit saavat silmät kostumaan vielä näin reilun neljän vuoden jälkeenkin. Toivottavasti vielä kymmenen vuoden päästäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa hääpäivää! Nuo kuvat on tosi tunnelmallisia....

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja muistorikasta 1v. hääpäivää teille. Niin... teidän häät olivat todella ihanat.
  ONNEA TEILLE!

  VastaaPoista
 4. awwwww! Suloista hääpäivää teille :)

  VastaaPoista
 5. Hurrrjan paljon onnea teille molemmille! :-)
  Aivan ihania kuvia ja muistoja...

  VastaaPoista
 6. Onnea hääpäivänä!!! Täällä ollaan samoissa ajatuksissa, joskin hääpäivään on "vielä" kolme viikkoa. Uskomattoman nopeasti vuosi on mennyt, ja vaikka häävalmistelut ja hääpäivä olivat ikimuistoisia, olen onnellinen rouvana ilman sitä hullua häslinkiä :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja onnitteluista! Hääpäivä vietettiinkin tosiaan aika ikimuistoisissa merkeissä. ;)

  VastaaPoista