Viikonlopun jälkiä

Koko viime viikko ja erityisesti viikonloppu olivat töiden lisäksi täynnä ohjelmaa ja puuhaa, eikä vauhti näytä vieläkään hidastuvan. Nyt tehtävälista näyttää onneksi hiljalleen taas lyhentyvän ja aikaa saa napattua sen verran, että jonkin postauksenkin tässä ehtii rustailla. 

Päätin tulla vilauttamaan pientä sneak peak -kuvaa yhdestä viikonlopun kivoimmista jutuista. Vielä en kuitenkaan tätä kuvaa enempää paljasta, mutta lisää on kuitenkin luvassa. 
Tällä viikolla on odotettavissa tuunausta tuunauksen perään, kunhan vaan saadaan valmista aikaiseksi. Yli viikko tässä on ilman ruokaryhmää saatu pärjätä, mutta valmista on pian tulossa. Oikaisimme hieman mutkissa ja ostimme käytettynä vanhan ruokapöydän, jonka jalkoja hyödynnämme uudessa pöydässä sen sijaan, että rakentaisimme alusta saakka uuden. Kätevää, ekologista ja edullista.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruutujen taakse! Nauttikaahan virkistävästä sateesta, jos sellaista sattuu taivaalta tulemaan. Meidän piha ainakin ilahtuisi kunnon vesikuurosta.

8 kommenttia:

 1. Ihana sneak peek -kuva :-) Tunnelma kohdallaan.
  Oikein mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ja oikein ihanaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Näyttää kivalle, kaunis kuva!! :) Ihanaa viikkoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilhelmiina ja ihanaa viikkoa sateista huolimatta! :)

   Poista
 3. Hauskaa nikkarointia sinne :) Tosi fiksua käyttää vanhan pöydän jalkaosaa uuden tekemisessä. Niin mekin meinataan tehdä ;)

  Täällä ropsuttelee sadepisaroita. Sekin on ihan hyvä. On ollut niin kuivaa ja kuumaa, että luonto on jo janoissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytälaudat on kohta maalattu, joten ehkä tänään jo saadaan keittiöön taas pöytä. :) Ja sitä vettä tosiaan on nyt tullut reilumman kautta ja puutarha on selkeästi virkistynyt.

   Poista
 4. Ihania kuvia ja tunnelmia täällä siun blogissasi. =)

  VastaaPoista