Yhdet häät ja kolme anoppia

Elokuvateatterissa on jälleen mahdollisuus päästä nauramaan häiden kustannuksella, sillä elokuva Yhdet häät ja kolme anoppia saa ensi-iltansa 7.6. 

Yhdet häät ja kolme anoppia -elokuva alkaa kun kauan sitten eronneet Don ja Ellie Griffin (Robert De Niro ja Diane Keaton) kohtaavat uudelleen viettääkseen ottopoikansa Alejandron (Ben Barnes) häitä. Alejandron syvästi katolinen biologinen äiti saapuu häihin ja Don ja Ellie ovat pakotettuja teeskentelemään että he ovat edelleen naimisissa. Järjestely aiheuttaa haasteita kaikille ja erityisesti Donin nykyiselle avovaimolle Bebelle (Susan Sarandon). Koko näytelmän keskellä, perheen lapsilla on omat pulmansa rakkaudessa ja häiden tuomissa yllätyksissä.

Yhdet häät ja kolme anoppia -elokuva on romanttinen ja villi komedia perheestä keskellä häitä, joissa törmäävät perinteinen ja moderni näkökulma elämään.

(Finnkino)Elokuvan näyttelijäkaarti on vakuuttava, mutta saa nähdä sortuuko juoni teennäiseen pelleilyyn ja kreisileffatyyppiseen toilailuun. Elokuvan lähtöasetelma on ainakin vähintäänkin erikoinen. Hääleffoissa on kuitenkin komediallista potentiaalista osittain juuri juhlien merkityksellisyyden takia, joten eiköhän tämäkin pätkä pidä käydä tarkastamassa. 

Mitä mieltä lukijaraati on hääleffoista?

P.S. Häät-lehden leffakilpailuun voi käydä osallistumassa täällä

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä monet hääleffat kuten esim. Bridesmaids on ollut ihan huikean viihdyttäviä, joten tänkin voisi katsoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein lämmennyt tuolle Bridesmaidsille. Se taisi olla jo liian raadollinen. :D

      Poista