Siveltimen vetoja suurelle kankaalle {Myytävänä}

 Ostin pari kuukautta sitten päähänpiston seurauksena suuren taulupohjan. Mittoja pohjalla on 100 cm x 70 cm, joten se on tähän mennessä suurin maalaamistani tauluista. Aiempiin töihini verrattuna valtava valkoinen taulu loi ihanan ja houkuttavan haasteen. Maalausprosessi kestikin pitkään, mutta eilen löin pillit pussiin. Minulla nimittäin on pahana tapana jatkaa taulujani aina ihan vain vielä pikkaisen. Tauluista tulee niin rakkaita ja läheisiä, ettei prosessista haluasi päästää irti. Nyt työ on kuitenkin valmis. Piste.
Kevään innoittamana halusin peittää kankaan villeillä metallin ja kullan hohtoon taittuvilla vihreän, petrolin ja turkoosin sävyillä. Oikean pinnan aikaansaamiseksi kerroksia on paikoitellen useita, ehkä jopa kymmeniä.
Hetken aikaa mietin pitäisikö taulu pitää itsellä, mutta meidän talossamme ei ole oikeanlaista paikkaa tämän kokoiselle taululle. Taulu etsii siis nyt kotia. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan sähköpostiin sari.har (a) hotmail.com.  MYYTY!4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis!! Itsekin niin rakastan maalata, ja omaan tuon saman tavan, että ihan vähän vielä tohon ja koskaan ei saa valmiiksi, ennenkuin se menee yli! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin kommenttisi. Kiitos Vilhelmiina! :)

      Poista