Makuuhuoneremppamaistiaisia

Hävisin jälleen yli viikoksi blogistaniasta. En käynyt edes muiden blogeja juuri kurkkimassa, joten olen aika ulalla ja rästilukemista riittää tuleviksi vapaahetkiksi (odotan innolla :). Blogien pariin en ole kuitenkaan ehtinyt kaipailla, sillä olen pääsiäisloman ja sen jälkeiset vapaapäivät rehkinyt itseni hikeen päivittäin tulevan makkarin kanssa. Ja tiedättekö mitä, maaliviiva häämöttää jo! Meillä on maaliakin jo seinässä! I-ha-naa! 
Vielä en kuitenkaan jaksa istua alas tekemään kunnon remppapostausta, joten esittelen vain pieniä maistiaisia tulevan makuuhuoneen värimaailmasta. Seinät saivat pitkän harkinnan jälkeen Tikkurilan Akvarelli-sävyä. Ei ihan kaikkein vaalein, mutta miehen sanoin "nyt ei nössöillä". Riski osoittautui ainakin näillä näkymin ottamisen arvoiseksi. Huoneen ilme on pehmeä ja rauhoittava olematta värittömän valju, mutta fiilis on kuitenkin omalla tavallaan ylellinen. Toivottavasti sävy toimii myös tekstiilien ja muiden hankkimiemme sisustuselementtien kanssa. Pian pääsenkin raahaamaan kalusteita uuteen makkariin! Jännää!
Lattia verhoutuu vaaleaan kolmisauvaiseen tammiparkettiin. (Kuvassa näkyvä mallipala on vain kaksisauvainen.) Harjakaton vuoksi huoneessa ei ole kokonaan täysi huonekorkeus, joten vaalea lattia avartaa huonetta mukavasti. Oman mallailun perusteella tämä sävy menee ihanasti yhteen seinien värin kanssa. 

Tällaista tänään. Teetauko on nyt päättynyt ja tartun uudelleen maalitelaan. 
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Oi, oi! Jännityksellä odotan kuvia uudistuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en malttaisi jo päästä kuvaamaan valmista lopputulosta. :D

      Poista