Kurkistus makuuhuoneeseen

En nyt malta odottaa huomiseen tämän postauksen kanssa, sillä nappasin tänään pari kivaa kuvaa, joihin tiivistyy kivasti tulevan makuuhuoneen värimaailmaa. Olen sitä paitsi jo kyllästymiseen asti jutellut remontistamme paljastamatta ainoatakaan kunnollista kuvaa työmaasta, joten nyt on aikakin avartaa saavutusta pikkuisen laajemmasta näkökulmasta. Tarjoilen siis makuuhuonekurkistuksen!

Kuten kuvasta näkyy, lattialistat puuttuvat vielä ja sähkömiestäkin vasta odotellaan, mutta yleisilme käy varmasti selväksi. Vaalea parketti on kertakaikkisen upea, enkä voisi kuvitella minkään muun sopivan paremmin tuon seinien sävyn kanssa. Väripilkuksi toin kuvaan hääkenkäni, jotka ihan oikeastikin tulevat muuttamaan makuuhuoneeseen koriste-elementin muodossa. Hääpäivän tohinoissa ne tulivat niin likaisiksi, ettei niitä enää viitsi missään käyttää, mutta tunnearvoa niillä on sitäkin enemmän. Kenkien sävy tulee pilkahtelemaan myös muualla huoneessa. Siitä lisää sitten, kun huonekalut ja koristeet on kannettu paikoilleen. Mikä ilo rinnassa oikein kupliikaan, kun tietää tuon kauan odotetun päivän koittavan, kun remppa on oikeasti valmis! Valmistautukaa siis kuvatulvaan, hih!

Ihanan inspiroivaa torstai-iltaa teille, ihanat!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Kuvatulvaa, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alakerran takkahuone alkaa myös olla uudessa asussaan, mutta sen verran pihistelen nyt, että odotan sitä listojen asennusta. :D

   Poista
 2. Tykkään erityisesti tosta lattian sävystä :)

  VastaaPoista