Kiitos juuri Sinulle!

Bloggaillessa sitä ei aina muista, että siellä tietokoneruutujen toisella puolella on ihan oikeasti ihmisiä, jotka lukevat ja saavat inspiraatiota postaamistani teksteistä, ideoista ja kuvista. Juuri sen vuoksi on välillä niin mukava lukea kommentteja ja maileja, jotka tulevat ihanuudessaan ihon alle. Viimeksi tällaisen ihanan viestin sain Eevalta, jolle erityisterveiset tämän postauksen myötä. Samalla haluan kiittää jokaista teistä lukijoista (sekä tämän Villi Varpusen että Projektina häiden puolella) olitte sitten jo vanhoja kamuja, uusia tuttuja tai satunnaisia kävijöitä. Ilman kommenttejanne, tykkäyksiänne, karttuvaa lukijalistaa ja raksuttavaa kävijämittaria en varmaankaan näin innokkaasti jaksaisi aina ajan salliessa blogien pariin palata. Kiitos, että olette inspiraationani ja kiitos, että saan jakaa omia inspiraatioitani teille. Se tuntuu joka kerta ihan sydämenpohjassa, kun kuulen ajatuksen, idean tai vaikka sen suositun hääbingon päässeen käyttöön. Jos vain voisin, antaisin jokaiselle ison halin!                                                                
Näiden sanojen myötä toivottelen oikein keväistä sunnuntai-iltaa ja lähden sohvalle pohdiskelemaan mitä sitä blogien päänmenoksi seuraavaksi keksisikään!


8 kommenttia:

 1. Vuorovaikutus on bloggaamisessa ehdottomasti parasta -ja vähän myös koukuttavaakin. Mutta ihana ja tärkeä harrastus oma blogi on, sinulla vielä erityisen kaunis sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja parastahan ovat uudet tuttavuudet! Kiitos siis kommentista. Kävin blogissasi kurkkimassa. :)

   Poista
 2. Kiitos samoin :) Vuoroin vieraissa käydään. Se on ihan parhautta blogimaailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Omia aamuja piristää monesti, kun pääsen postauksiasi lukemaan. :)

   Poista
 3. Sinulle olisi tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana tämä hääblogien maailma! Itse vielä aika keltanokkana, mutta ei tästä paluuta ole entiseen ;D

  Terkkuja!

  Annukka :-)

  VastaaPoista