Minilipasto {Tuunaus}


Näitä Ikean Moppe-minilipastoja on näkynyt useammassakin blogissa kätevyytensä, edullisen hintansa ja helpon muokattavuutensa vuoksi, joten eipä ole ihme että tällainen oli saatava myös oman kirjoituspöydän päälle kaikkia askartelutarvikkeita varten. 

Lähtökohtana oli siis perusvaneri. Aika blaah.
Halusin Moppeeni kulunutta lookia ja pienen ripauksen pöydän kanteen sopivaa tummaa väriä. Alimman kerroksen sudin siis mustan ja kullan sekoituksella akryylimaalia. Päälle maalasin Kielo-sävyistä Bloomin kookosmaalia. Kävin hiekkapaperilla kevyesti läpi reunat ja osan päälipinnasta, jotta sain alimman tumman maalin paikoitellen esiin. Lopuksi maalasin sabluunalla aakkoset laatikoihin. Siinäpä se. Hmm... Näitä on ehkä saatava jossain vaiheessa lisää...

8 kommenttia:

 1. Tuollaiselle voisi olla käyttöä... Pitäisi löytää jokin kiva lokerikkosysteemi koruilleni, joita koko ajan tuntuu kertyvän lisää ja lisää. Tosin just TUO Ikean lokerikko on hiukka liian iso siihen tarkoitukseen.

  Itse tuunasin saman sarjan lehtikotelikot. Ei näytä enää Ikealta ei :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuunattavat jutut onkin mun mielestä yksi Ikean parhaimmista jutuista. Niitä saa muunneltua vaikka kuinka paljon. :)

   Poista
 2. Mopet on kätsyjä. Ainoana miinuksena ole its pitänyt sitä, että ne laatikot jumittelee välillä. Olen niitä sitten hionut hieman ja hangannut kynttilää vastakappaleisiin.

  Näin muuten Baukkarissa moppe-vastaavia laatikostoja. Niitä oli myös eri laatikkomalliyhdistelmillä. Muistelisin, että Ikeallakin on ollut enemmän variaatioita ennen (?) Nyt taitaa olla vain paria mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin lähi-Ikeassa oli vain tuota nelilokeroista. Olisin sen kuusilokeroisen ottanut mieluiten. Olen myös noita Bauhausin lokerikkoja katsellut, mutta muistaakseni niissä taisi myös olla hintaa vähän reippaammin. Jotain täytyy kyllä keksiä. Neljä lokeroa ei riitä mihinkään. :D

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen tuli!

  Noita on kyllä minustakin aikaisemmin ollut isompi valikoima. Meillä on sellaisiakin monilokeroisempia, muutaman vuoden vanhoja, jotka piti itse koota alusta loppuun. Mutta oikeen käteviä on nämäkin mallit, kivoja pieniä tuunattavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli kyllä tosi kiva tehdäkin. Sopivan pieni yhden päivän tuunaus. :)

   Poista
 4. Kiva tuunaus ja ihana tuo saksiteline!

  VastaaPoista