Lautahylly - Ideasta toteutukseenRemontin suhteen olen ehkä onnistunut saavuttamaan edes ripauksen ajoittaista kärsivällisyyttä, mutta joidenkin asioiden kanssa lähden edelleen idean saatuani puskemaan kohti toteutusta. Viime viikolla ilmestyneestä Unelmien Talo&Koti -lehdestä bongasin kuvan hyllystä, joka oli sijoitettu keittiön oven yläpuolelle. Miten en ollutkaan tullut ajatelleeksi tuota? Keittiömme ei nimittäin ole kovin suuri ja olen kaivannut sinne enemmän sisustuksellisia elementtejä keittiön toiminnallisia funktioita tasapainottamaan. Kuolaan muutenkin tuota keittiötä. Tuo koristetiilillä päällystetty saareke, jakkarat, ikkunalliset kaapit... Huokaus.

Remontin yhteydessä löytyneestä ihanan vanhasta lautatavarasta löytyi vaivatta sopiva pätkä keittiön tasoihimme mätsäävää ruskeaa lautaa. Lyhyen yhteisen aivoriihen jälkeen päädyimme miehen kanssa sopivaan toteutukseen sen suhteen miten hylly kiinnitettäisiin seinään. Tällaisesta yhdessä tekemisestä ja suunnittelusta tulee mahtava tiimifiilis. Minä sanon "puiset kiinnikkeet", mies sanoo "ketju", minä sanon "köysi" ja molemmat ovat sitä mieltä, että solmut päihin ehdottomasti!

Rehellisyyden nimissä en ollut aivan varma mitä halusin hyllyllä säilyttää, mutta tämäkin pulma ratkesi, kun miehen isovanhemmat tarjosivat koristeiksi kassillisen vanhoja lasipulloja. Aivan ihania! 

Nyt kun vielä pääsisi vaihtamaan tuon vanhan tapetin uuteen meidän makumme mukaiseen pintaan. Keittiöremppa saa kuitenkin vielä odottaa.

6 kommenttia:

 1. Mä kans tykästyin niiiiiin tohon koristetiilillä päällystettyyn saarekkeeseen ja noihin jakkaroihin!!! Kivan näkösen hyllyn oot saanu aikaseks, eikä noissa vanhoissa pulloissakaan oo mitään valittamisen aihetta :D

  VastaaPoista
 2. Aivan älyttömän upea hylly, kerrassaan mahtava idea ja kaunis toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puolet kunniasta on kyllä luovutettava tuolle toiselle puoliskolle. :)

   Poista