Lattialaudasta rustiikkiseksi naulakoksiLumista sunnuntai-iltaa! Makuuhuoneremontti ottaa hitaita, mutta varmoja askelia eteenpäin ja minä taasen olen kehittänyt luonteenpiirrettä nimeltä kärsivällisyys. Jos jotain olen tämän rempan aikana oppinut, olen ainakin käsittänyt rintamamiestalojen syvimmän olemuksen. Vanhoissa taloissa on aina jokin seinä tai lattia veikeästi vinossa ja remonttia pitkittäviä yllätyksiä tulee aina vastaan. Juuri tästä syystä meidän alkuperäinen ideamme "puretaan väliseinä, paneloidaan katto loppuun, maalataan seinät ja heitetään muovimaton päälle uusi lattia" ei oikein toiminut. Tällä hetkellä homma on kasvanut sellaisiin mittoihin, että lattia on suoristettu, osaan kattoa ja ulkoseinää lisätään eristettä ja kaikki seinät saavat uudet levyt. Niin ja se katto pitäisi paneloida loppuun.

Kaikesta tästä hankaluudesta huolimatta olen oppinut rakastamaan taloamme yhä enemmän. Tätähän me kodilta halusimme; persoonallisuutta! Ja onhan talo tarjonnut remontin myötä myös mukavia juttuja ja ihania löytöjä, kuten vanhojen lattialevyjen alta paljastuneet upeat laudat. Yhdestä leveästä laudasta hurautin koukuilla ja muutamalla ruuvilla ihanan rustiikkisen naulakon makuuhuoneeseen. Lopputulos on juuri täydellinen, enkä malttaisi odottaa, että saan kiinnittää sen paikoilleen uudelle seinäpinnalle.

Viikonloppuna on tullut laitettua kädentaidot jälleen oikein kunnolla käyttöön. Siitä lisää ensi viikon postauksissa. 
4 kommenttia:

 1. Ihana naulakko :) Meillä on kans olohuoneen seinällä vanhasta laudasta tehty hylly, jonka päällä on valokuvia kehyksissään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kuten tuosta uusimmasta postauksesta näkyy, meillekin syntyi hylly vanhasta laudasta. Tosin keittiöön. Nämä vanhat laudat on niin ihania! :)

   Poista
 2. Voi kääk, juuri katsoin tuon edellisen postauksen upeat hyllykuvat ja nyt vielä nämäkin siihen päälle. Hyvältä näyttää, todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos näistä kehuista. Piristivät niin ihanasti iltavuoron jälkeen. :)

   Poista