KasvitieteilijäAina ei tarvitse mennä sisustusliikkeeseen tai kukkakauppaan löytääkseen pientä kaunistusta kotiinsa. Herttaisia sisustuselementtejä löytyy usein kävelylenkin varrelta tai jopa omalta takapihalta. Kasvitietelijää voi leikkiä sujauttamalla sievät löytönsä säilöön kauniisiin lasipurkkeihin, joissa luonnon omia koristeita voi ihastella vielä kasvukauden jälkeenkin. 
6 kommenttia:

 1. Juuri näin! Harrastan itsekin samaa :) Lasipurkkeihin saa tosi kivoja asetelmiakin ihan vain lähimetsän antimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pihapuista napsaistut oksat alkavat ihanasti kukkia sisällä kevättä edistäen ja pianhan on pajunkissojen aika. :)

   Poista
 2. Kauniita sommitelmia! Jostakin tänne eksyin ja lueskelin muutaman kirjoituksesi avioliiton merkityksestä. Viisaita ajatuksia sinulla. Toivon teille pitkää ja kaunista yhteistä tietä! Täällä tulee se tien tallaamista keväällä jo 17 vuotta täyteen:) Mukavaa viikkoa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Toivottavasti mekin pääsemme vielä moiseen suoritukseen. Oikein ihanaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia kauniista kasveista! On se kumma että talvellakin löytyy luonnosta kaikkea kivaa ja kukanomaista sisustusta piristämään kunhan vain pitää silmät auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kuihtuneissa ja "pystyynkuolleissa" kasveissa on myös ihan oma tunnelmansa. Ihan toista kuin kesäisten kukkien kirkuva elävyys.

   Poista