Rakkautta ilmassaYstävänpäivä. Blogit, Facebook, Pinterest ja muut sosiaaliset mediat suorastaan suorastaan pursuavat rakkautta ja kehottavat ylistämään omia rakkaudentäyteisiä tarinoita. Hannan tavoin olen jo jonkin aikaa pohtinut miten kertoisin meidän tarinamme. En ole nimittäin tainnut koskaan valottaa yksityiskohtia, jotka johtivat siihen, että minä ja ihana aviomies tapasimme, tutustuimme ja rakastuimme. Olen yrittänyt raapustella tarinaa ylös ja muotoilla sitä helposti ymmärrettävään muotoon, mutta lopulta olen joutunut toteamaan, etten onnistu meidän monisyistä ja ehkä hiukan epäkonventionaalista tarinaame käärimään helposti ymmärrettävään pikku pakettiin.

Eniten tarinastamme kuitenkin kertoo se, että ilman lukuisia sattumia, onnenkantamoisia ja yllättäviä kohtaamisia emme olisi tänään tässä. Olen aina uskonut kohtaloon, mutta olen kuitenkin aina ajatellut, että me ihmiset itse teemme lopulliset valinnat ja näin kohtalomme on jatkuva tilaisuuksien ja valintojemme punoma alati muuttuva kudelma. Sen sijaan en usko sattumaan, en ainakaan meidän rakkaustarinamme jälkeen. Aivan kuin vähäpätöisimmiltäkin tuntuvat seikat olisivat johdattaneet meitä toisiamme kohti varmistaen sen, että tulemme tapaamaan. 

Tuona iltana tähdet tuntuivat asettuvan kohdalleen ja ilmassa oli jotain taianomaista. En koskaan unohda hetkeä, kun tiemme erkanivat aamuauringon jo sarastaessa ja olan yli katsoessani näin miehen sillan toisella puolella epäröimässä. Lähteäkö tytön perään vai ei? Tuossa muistossa äänet hukkuvat humisevaan hiljaisuuteen, askeleet hidastuvat ja taivaankappaleet siirtyvät paikoiltaan. Juuri tuossa hetkessä jokin sisälläni liikahti, eikä verkkokalvolle poltettu muisto jättänyt mieltä enää rauhaan. Kipristyvät silmäkulmat, valloittava hymy ja korvissa kaikuva nimi. 

Arjen keskellä onkin ihanaa muistella yhdessä niitä taianomaisia hetkiä, jotka tuntuvat kuin sadusta repäistyiltä. Ne tuovat ripauksen taikaa jokaiseen päivään.


Rakkautta ja lempeä niin tähän kuin kaikkiin muihinkin päiviin! 


P.S. Teille rakastuneille, jotka vasta suunnittelevat hääjuhliaan: Hääkirppis on jälleen päivitetty! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti