Pitsitapettia kehyksiin

Makuuhuoneen piensisustussuunnittelu jatkuu. Tällä kertaa piti keksiä ihanalle kehyshyllylle (jonka esittelen myöhemmin) sopivat kehykset. Pelkistetyt valkoiset valokuvakehykset tuntuivat liian kovilta, joten kaipasimme jotain pehmennystä niihin. 
Tapetin koepalat päätyivätkin hyötykäyttöön, kun tajusin niiden olevan tismalleen sopivan värisiä kehyshyllylle ja vielä mielenkiintoisesti kuvioituja. Pitsiä ja perinteistä koristeromantiikkaa kultaan vivahtavissa sävyissä! Täydellistä! 

Itse toteutus oli todella helppo. Mitään muuta ei näin helpossa DIY-projektissa oikeastaan tarvitakaan kuin sakset ja liimaa. Kehyksiin sujautettiin vanha avain ja herttainen perhosaiheinen postikortti - nämäkin tietysti makuuhuoneen piristeväriä kunnioittavissa sävyissä. Nyt voisikin jo sanoa, että makuuhuoneen metalliminttupitoisuus on riittävä. Tämän jälkeen täytyy keskittyä sitten huoneen muuhun värimaailmaan.2 kommenttia:

  1. oi miten kaunis tuo pitsitapetti. :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Seinällä se olisi ollut aikamoinen katseenkiinnittäjä, mutta pieninä ripauksina sitä voi sirotella sinne tänne. :)

      Poista