Maalaus makuuhuoneeseenRemontti ei ole vielä edennyt siihen vaiheeseen, että pääsisin maalaamaan huoneen seiniä, joten päätin kohdistaa maalausinspiraationi makuuhuoneen tauluun. Tätä maalausta oli ihana tehdä ja sen parissa hurahti useampi päivä. Saatoin jopa vielä nukkumaan mennessä ohittaa taulun ja tempautua yöpaidassa maalaamaan vielä ihan vähän.
Kamera ei ehkä ihan tee oikeutta taulun kerroksille ja yksityiskohdille, mutta eiköhän tästä saa ainakin kuvan makuuhuoneen piristeväreistä. Metallista minttua ja ripaus vaaleanpunaista!


Kaveriksi taululle hankimme Indiskasta kaksi täydellisen sävyistä tuikkukippoa. En millään malttaisi odottaa, että pääsen sisustamaan huonetta ihan oikeasti.  
Inspiroivaa perjantaita!

5 kommenttia:

 1. Wau, todella upea maalaus! :) Maalailetko vain itsellesi vai voisiko sinulta mahdollisesti tilata maalausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä olen tehnyt myös myyntiin töitä eli laita ihmeessä mailia, jos tyylini oli mieleinen ja maalaus kiinnostaisi. :) sari.har (a) hotmail.com

   Poista
  2. Tyylisi on kyllä todella mieleinen. :) Minun täytyy mietiskellä, kunhan saadaan sisustusta etiäpäin, että minkälaista mahdollista. Palaan asiaan! :)

   Poista