Sormushaaveiluja

En ollut ennen häitä mikään koruharakka ja vielä muutama vuosi sitten olisi halunnut vain sileän flakkasormuksen nimettömääni timanttien sijaan. Asiat kuitenkin muuttuvat ja nyt kannan enemmän kuin mielelläni blingiä kahden sormuksen verran. Eikö se kuitenkin niin mene, ettei kahta ilman kolmatta? Olenkin antanut tuolle miehelle toiveeksi, että kymmenvuotishääpäiväksi olisi ihana saada vielä yksi timanttisormus. Jos budjettia ei olisi olemassa, olisi toivelistallani tällä hetkellä Tarkkasen Tunteidenvuori. Niin kaunis, niin upea. Vähän överi, mutta niin se saa ollakin.

Onneksi pienemmälläkin budjetilla löytyy upeita sormuksia. Ja onhan tässä melkein kymmenen vuotta aikaa haaveilla.

6 kommenttia:

 1. Ja kymmenen vuotta aikaa myös säästää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saisin varmaan hepulin, jos mies olisi säästänyt kymppitonnin ja ostanut sillä sormuksen. :D

   Poista
 2. Hih mäkin haaveilen jo uusista timanteista. Tosin oon vihjaillut, että josko saisin sen uuden "jo" 5v-hääpäivänä! :P Tai toki jo aiemminkin, hah. Mulle jäi vihkisormusrumbasta niin mieleen Löwenmarkin Anni, että siitä unelmointi loppuu vasta siihen, kun se kiiltelee tuossa oikeassa nimettömässä. ;) Ja kun meillä on vielä sama nimikin, niin eihän sitä nyt vaan voi jättää väliin! ;D

  Mutta tuo Tunteidenvuori se kyllä vasta upea onkin. Juuri täydellinen hääpäivälahja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole ainoa, jolle lisätimantit kelpaisivat. ;) Tuo Löwenmarkin Anni on kyllä upea myös. Todella persoonallinen, eikä ihan tavallinen.

   Poista
 3. Mulla on Tarkkanen, ainakin osittain <3 Kihlan ympärille ostin nuo kuvassa olevat rivisormukset molemmin puolin. (Kuva: http://rouvaksi2012.blogspot.fi/2012/11/sormus.html). Vinkki: mene suoraan Mikan pakeille hänen ateljeehensa Arabianrantaan (aika kannattaa varata ennakkoon) ja juttele hänen kanssaan sormusvaihtoehdoista. Voit myös viedä kaiken romukullan hänelle, niilläkin voi kivasti maksaa sormusta pois! Minä vein kasan vanhoja kultakoruja, joita en ole käyttänyt aikoihin, ne auttoivat kivasti sormusbudjettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormuksesi on upea!

   Täytyy vinkata miehelle tuosta mahdollisuudesta. Kihla- ja vihkisormukset halusin valita itse, mutta lahjakorut mies saa valkata oman ajatuksensa mukaan. Miehen itse suunnittelema sormus voisi olla hääpäivälahjana aika ihana. :)

   Poista