Sekaisin väreistä


Tämän viikonlopun aikana olemme selailleet läpi niin paljon erilaisia sisustuspaletteja ja värisävyjä, että ne tulevat jo uniinkin. Meillä on menossa remppasuunnittelu ja kuten arvata saattaa, olen tästä aika innoissani. Makuuhuoneemme muuttaa tällä hetkellä varsinaista käyttöä vailla olevaan huoneeseen ja entisestä makuuhuoneesta tehdään takkahuone/kirjasto. Remonttia olisi tarkoitus tehdä pikkuhiljaa kevään aikana ja nyt ensimmäisenä projektina on muuttaa makuuhuone. Sitä ennen huone kuitenkin remontoidaan lattiasta kattoon. 

Värivalinnassa suurena apuna oli Design Seeds, jonka sivuilta löytyy hurjasti erilaisia väripaletteja niin sisustussuunnitteluun kuin vaikka häiden teemavärien valintaan. Makuuhuoneeseen valitsimme pitkän jahkailun jälkeen väripaletin Sleepy Tones, josta löytyy muualta kodista tuttuja sävyjä, kuten vaalea beige ja vaalea roosa. Korostamme kuitenkin laajoilla pinnoilla vaalean siniharmaata sävyä, jolla maalaamme makuuhuoneen seinät. Tällä tavoin huone saa lempeää väriä pintaansa.

Takkahuone tulee olemaan visuaalisessa yhteydessä olohuoneeseen, jossa voimakkaimmin esillä olevat sävyt ovat juuri vaalea roosa ja vaalea beige. Haasteeksi muotoutuikin se, miten pidämme huoneiden värimaailman koherenttina kokonaisuutena, mutta huoneet kuitenkin selkeästi eri maailmoinaan. Täydellisen vastauksen tarjosi tämä Artichoke tones -väripaletti, jossa tuttuihin värisävyihin on yhdistetty erityisesti miehen silmää miellyttäviä oliivinvihreän sävyjä. Kuluneesta ja murretusta vihreästä tulee pieninä annoksina sopiva piristysruiske vaalean roosan kaveriksi. 


Nämä ovat pintaremontin suuntaviivat tällä hetkellä. Katsotaan miten homma lähtee tästä etenemään.

2 kommenttia:

 1. Pinterestin kautta kyseisen sivun löysin, mutta tulin kurkkaamaan niin kyllähän sinäkin olet sivustosta täällä vinkannut :)
  Hyvä me! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sivusto on kyllä tosi makee. Ja kun kuvien jakaminen on vielä sallittua niin se vasta onkin mahtavaa. :)

   Poista