Kiitoskortit

Kiitoskorttirumba on viimein saatu päätökseen ja lähes kaikki kortit ovat saavuttaneet saajansa. Enää en ihmettele pariskuntia, joiden kiitoskorttien lähettäminen venyy ja venyy. Sille kun voi olla syynsä. Meidän kohdalla niitä oli monta. Ensin emme meinanneet saada kaikkia kuvia käsiimme. Sitten tuli aikapula, jonka jälkeen olimme hetken ihan hukassa korttivalinnan kanssa. Lopulta päädyimme kotimaiden valikoimaan tyytymättöminä tilaamaan kortit Wedding Paper Divasilta, jonka vaihtoehtojen kirjo miellytti enemmän silmää. Ahneina kun emme halunneet tyytyä yhteen korttikuvaan. Kortteja saikin sitten odottaa viikkotolkulla ja kun ne vihdoin saapuivat, alkoi armoton kirjekuorien metsästys. Samalla nettikuvagallerian pystyttäminen kesti syystä jos toisestakin, mikä viivytti itse korttien lähettämistä. Kiitoskorttien mukana kun oli tarkoitus lähettää myös gallerian nettiosoite sisäänkirjautumistietoineen vieraillemme. Kun kortit vihdoin ja viimein olivat kuorissaan ja osoitteidenkirjoittamisurakka oli ohitse oltiinkin jo iloisesti joulukuun puolella. Tyylikästä. Kutsukorttienkaan kanssa ei tällaista hässäkkää ollut. Tai ehkä aika kultaa muistot. 

Eniveis, tässä ne nyt ovat. Kuviin valitsimme otoksia sellaisista tilanteista, joissa vieraat eivät olleet mukana, eivätkä näin ollen päässeet näkemään. Tuo suurin kuva on yksi suosikeistani. Se on niin tyyni ja rauhassaan tiivistää tuon hetken täydellisyyden. Me kaksi ja elämän meri edessämme. 

Kortin toiselle puolelle painatimme otteen häävalssimme lyriikoista. Ne tiivistävät kaiken sen, minkä halusimme vieraillemme kiitostemme myötä sanoa. 

Tämän postauksen myötä haluan lähettää virtuaalisessa muodossa kiitokset myös teille ihanat lukijat. Kiitos, että olette olleet osana tätä ihanaa matkaa kohti häitä ja eläneet mukana hääsuunnittelun ylä- ja alamäissä. Olette olleet suuri inspiraationlähde ja piristäneet monta tylsää hetkeä omilla postauksillanne. Teitte hääsuunnitteluun kuluneesta vuodesta ehdottomasti rikkaamman ja hauskemman. Hääbloggariporukka paljastui tiiviiksi ja positiiviseksi ryhmäksi täynnä erilaisia persoonia ja suunnitelmi. Tässä jengissä on ollut ilo olla mukana. Kiitos siis teille!

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Ja upea tosiaan tuo kuva. Oi. Kiitos vain itsellesi. Teidän järjestelyjä on ollut suuri ilo seurata!

  VastaaPoista
 2. Upea kiitoskortti! Ja kiitos kun olet jakanut teidän häänne meidän kanssa, jokainen postaus on tullut luettua, jo aikaa ennen kuin avasin oman blogin. Kiitos!

  -Sartsu

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti, kyllä jokanen kiitoskorttianne tuskassa oottanut leppyy kun tuon saa käteensä ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka upea kortti ja tunnelma on aivan ihana! Kortin ihanuutta ei myöskään vähennä se, että kuvissa on kesä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista! :)

  VastaaPoista