Perhoset paikkakortteina

Yksi itselleni tärkeä hääjuhlien yksityiskohta on jäänyt kokonaan esittelemättä, sillä juhlien kuvasadosta ei löytynyt harmikseni yhtään kunnon kuvaa tästä detaljista eli paikkakorttiperhosista. Matkan varrella meillä oli monta vaihtuvaa ideaa paikkakorteiksi aina kivistä haarukkalappuihin. Lopulta herkät perhoset veivät voiton ja olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen, vaikka nimikoitujen perhosten tulostamisessa ja leikkaamisessa oma työnsä olikin. Uusi ideahan tämä ei ole, mutta toimivana ja nättinä koristeena syystäkin suosittu. Voin siis lämpimästi suositella muillekin.

Tässä tulos rekonstruoituna keittiönpöydälle. Mukana myös häälahjaksi saadut ihanat Pentikin Valo-valkoviinilasit. Rakkautta.

2 kommenttia:

 1. Oikein kauniit, ai että!

  Jäikö harmittamaan ettei niistä ollut kuvia? Itseä jäi jotkin asiat harmittamaan, ettei niitä oltu kuvattu, vaikka niin tarkkaan mielestäni kyllä ohjeistin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kyllä harmitti, sillä näiden paikkakorttien lisäksi tarkat kuvat jäi saamatta myös pöytämaljakoista, joita olin koristellut monta tuntia. Olisi ollut kiva saada kuva muistoksi siinä juhlaympäristössä ja kieltämättä myös tänne blogiin. Myöskään itse huvilasta ei ole kunnon kuvaa. Kurjinta on se, että annoimme ohjeistuksena listan kuvattavista asioista. Ilmeisesti "kaikki koristeet ja yksityiskohdat" ja "miljöö" eivät ole ihan tarpeeksi selkeitä ohjeita. Toinen kuvaaja sitten noudattikin ohjeita ja toiveita prikulleen ajan ja mahdollisuuksien puitteissa. :) No, aina ei vissiin voi saada kaikkea edes maksusta.

   Poista