Arkistojen aarteita

Tulinpa tässä selanneeksi läpi vanhoja kuva-arkistoja ja löysin sieltä valtaisan määrän erilaisia tuunauksia ja käsitöitä muutaman vuoden takaa. Mikä määrä inspiraatiota! Ja mistä oikein löysin ajan kaiken tämän tekemiseen? Fiilistelyn innoittamana päätin jakaa muutamat hauskimmista toteutuksistani teidän kanssanne. Parhaimmat palat vuodelta 2010!


Valkaistu denimminari! Tykkäsin tästä hurjan paljon, kunnes tyyli vähän muuttui ja hame meni myyntiin kirpparille. Suoritin valkaisun kylpyammeessa ja projekti oli niin jännä, että ramppasin jatkuvasti kylpyhuoneessa kurkkimassa valkaisun etenemistä.

Paitatuunauksia. Niitä riitti kesällä 2010. Oli blingiä, vetoketjua, painatuksia, pitsejä... En tainnut tuolloin omistaa yhtään pelkistettyä toppia tai paitaa, sillä olin jokaiseen paitaan jättänyt tavalla tai toisella oman käden jälkeni.


Suloista sammakkoprinssisormusta ehdin pitää vain kerran, sillä edes superhyperüberliima ei saanut pidettyä lipevää sammakkoa sormuspohjassa kiinni. Tallessa on sen sijaan pari sormusta, joihin olen kiinnittänyt suuren kiven. Hmm.. pitäisiköhän ottaa ne taas käyttöön...
Koruja tuli tehtyä muutenkin paitsi ihan koruliikkeiden materiaaleista myös uusiokäyttöisesti tuunaten. Näppiskoruja oli pakko kokeilla!Aina ei mene niin kuin Strömsössä. Tämä ihanuus ruostui ihan ilman käyttöäkin parissa viikossa. Näiden laattojen leikkaamiseen käytin paksuja saksia, jotka saivat leikattua ohuitakin palasia metallista. Valitettavasti eräänä päivänä astui yhteen tällaiseen pieneen metallinpalaseen, joka upposi mukavasti päkiääni. Sairaalareissuhan siitä tuli. Kuva sentään on jäljellä tästäkin kokeilusta. Ja lopuksi vielä avaruuspöksyt eli mustat leggarit, jotka saivat pintaansa hopeamaalia. Muistan vielä miten tein näitä pöksyjä vanhan asuntomme lattialla. Olin vuorannut lattian sanomalehtipaperilla ja pienessä asunnossamme oli pakko hyppiä maalausprojektini yli, jos halusi päästä tietokoneelle tai keittiöön. Nykyään käytössä on sentään ihan askarteluhuone, vaikka käsityöni toisinaan yrittävätkin tehdä valtausta alakerran puolelle.


Monta hauskaa projektia on tullut toteutettua. Ehkä olisi aika jälleen tarttua maalipurkkiin ja ompelukoneeseen?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy yrittää varmaan vähän virkistää muistia ja yrittää taas tuunailla jotain. :)

      Poista