Syksy vei voiton

Blogissa on ollut kovin hiljaista ja syytän siitä syksyä. Siis sitä syksyä, joka ei koskaan saapunutkaan. Ei tullut  energiaa uudistumiseen, ei lämpimiä sohvalla vietettyjä iltoja teekupin kera. Energiansäästäjänä en taatusti laita koko talon lämmitystä päälle lokakuussa, joten kärvistelen sitten villasukkien ja paksujen paitojen kanssa kitaten litratolkulla kuumaa teetä. Energiaa tuntuu riittävän vain nipin napin töihin ja neuleisiin, joita en omituista kyllä koskaan tunnu saavan valmiiksi. Muutenkin olo on ihan töttöröö kaikista C- ja D-vitamiinilisistä huolimatta. Ja nukuttua tulisikin sitten ihan liian kanssa tässä harmaudessa ja pimeydessä. Kaipaan aurinkoa herättämään aamuisin! Luovutan siis nyt syksyn suhteen ja jään odottamaan talvea. Tai no, lunta. Ainakin sitten saan uuden valittamisen aiheen.
Palaan takaisin, kun löydän positiivisuuteni.

4 kommenttia:

 1. Mäki odotan jo kovasti lumen leijailua maaha. Tulis heti vähän valosampaa ku maa ei ois sit enään noin musta... Tsemppiä lumen tuloon asti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi sitä lunta tosiaan tuli. Piristi kummasti! :)

   Poista
 2. Kuulostaa vähän liiankin tutulta.. =/ ..Tänään satoi jo vähän lunta, jospa se toisi ainakin valoa, jos ei muuta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä lumella oli ainakin itselle iso vaikutus. Heti oli valoisampaa ja kaikki kimalsi niin kauniisti pakkasessa! :)

   Poista