Sydämellisiä ideoita

Perinteiset vaaleanpunaiset sydänkuviot, sydämenmalliset vappuilmapallot, kullanväriset sydäntarrat... Sydämiä, sydämiä, sydämiä. Ei ihan meidän juttu, mutta tyylikkäästi hyödynnettynä tuo rakkauden symboli voi toimia erittäin viehättävästikin sisustuksessa. Tänään tuli vastaan kolme hauskaa ideaa, jotka voisin hyvin itsekin toteuttaa, sillä olennaista niissä on henkilökohtaisuus.


Sydämeni kartta
Kartoista on leikattu sydämenmuotoisia palasia pakoista, joissa on tullut käytyä. Matkailija voi tehdä tämän suosikkikohteistaan ja pariskunta taas kaikista itselleen merkityksellisistä paikoista. Karttojen alle voi kirjoittaa mitä kyseissä paikassa on tapahtunut tai sitten jättää katsojan arvuuteltavaksi.
Ruususydän
Tämä kuivuneista ruusuista tehty sydän voisi olla loistava tapa säästää morsiuskimppu! Omani roikkuu edelleen kuivuneena ja olinkin jo melkein heittämässä tuota (ikävä kyllä aika kauheannäköistä) kimppua pois. Tämä voisi olla testaamisen arvoinen idea ja saisin ainakin säilytettyä palan kimppuani taulun muodossa. 

Kivisydän
Kauniita kiviä voi kerätä matkoilta muistoina tai vaikka häämatkalta. Tauluun liimattuna ne ovat kaunis ja pysyvä muisto.
Mikä idea oli suosikkinne?

4 kommenttia:

 1. Kivisydämet on suosikkini tunnearvo syistä.

  VastaaPoista
 2. Matkasydän idea olisi todella ihana toteuttaa jos olisi matkusteltu aiemmin yhdessä. <3 Tykästyin tuohon todella.

  VastaaPoista
 3. Tälle maanmittari-morsiamelle sopis tuo karttaidea kuin nenä päähän! Meillä on yhdellä seinällä noin 150 senttiä leveä kartta, johon ollaan neuloja tökitty. Voisi olla hauska korvata se tuollaisella sydänjutulla, jos joskus ei oo tilaa tuolle isolle kartalle :)

  VastaaPoista
 4. Oi tuo matkasydän on ihana! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista