Myytävänä: Neulepanta Kuurankukka

Niin tuli syksy ja neulepuikot vetivät jälleen puoleensa. Neulepantoja syntyy viime vuoden tapaan yli omien tarpeiden, joten niitä päätyy tänne blogiinkin myyntiin asti. (Ehkä vielä joskus siirryn villasukkiin tai kaulahuiveihin, mutta en vielä. Nämä on liian kivoja!) Syksyn ensimmäinen panta syntyi ihanan pehmeästä Teddy-langasta palmikkoneuleena. Koristeena herkkä kuurankukka, sillä yksikään panta ei käsistäni lähde samanlaisena kuin toinen. Neulepanta Kuurankukka MYYTY
Novitan pehmoinen Teddy-lanka
15 e (sis. postituskulut)
Ota yhteyttä: sari.har (a) hotmail.comKiitos muuten kommenteista edelliseen postaukseen. Keskustelua on ollut todella mielenkiintoista seurata. Ruksikaa edelleen sivupalkin kyselyyn mielipiteitänne ja jakakaa ajatuksia tuolla kommenttiboksissakin. Nyt nappaan taas neulepuikot käteen ja rojahdan sohvan syleilyyn. Se on syksy nyt!

2 kommenttia:

 1. Olisiko mahdollista, että laittaisit ohjetta, miten teet näitä? :)
  Terveisin: Avuton neuloja, mutta silti tekisi mieli kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan saisinko jonkinlaisen ohjeen tehtyä. En tosiaan ole mikään superneuloja itsekään, kunhan omaksi iloksi ja iltojen ratoksi puikkoja heiluttelen. Tuo palmikko on oma suosikkini, joten sitä tulee tehtyä usein. :)

   Poista