Hääpäivä kuvina - Tanssikengät

Muistatteko nämä tuunatut tennarit
Tennarini pääsivät hääpäivänä aivan oikeutetusti käyttöön, mutta vasta loppuillasta, sillä pärjäsin korkkareillani yllättävän kauan ilman sen suurempia tuskailuja. Kuuden sentin koroilla ja tennareilla oli kyllä sen verran eroa, että liikkuminen suuren helman kanssa kävi huomattavasti vaikeammaksi. Ohjelmassa oli kuitenkin tuossa vaiheessa lähinnä tanssia, joten helmasta kiinni pitäen joraaminen sujui varsin mallikkaasti. 


Tässä vielä otos korkkareistani. Kuten näkyy, ulkona on tullut talssittua ja korko on uponnut parin sentin matkalta maahan. Kauniit kenkäni ovat edelleen aika käyttökelvottomassa kunnossa, mutta kertovat samalla tarinaa täydellisestä ja vauhdikkaasta päivästä. 

Koristeeksi liimasin kenkien pohjiin tekojalokivillä etukirjaimemme ja toiseen kenkään sydämen.Kuvat Ville Lehtinen/EI SAA KOPIOIDA

2 kommenttia:

  1. Tollaset tennarit on kyl ihan pakko tuunata itellekki :D vois harkita, jos ostais sellaset korolliset tennarit ;) sillon ei puvun helma pääsis tipahtamaan ihan lattiatasoon.. hihhiihh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Itse ainakin rakastan näitä tennareita. Nyt niistä onkin arkikäytössä ja blingiä tippunut. :)

      Poista