Hääpäivä kuvina - Pöytien somistus

Pöytien somistuksessa luotimme yksinkertaisuuteen. Valkoiset pöytäliinat ja lautasliinat toimivat minimalistisen tyylikkäänä taustana kukille ja viinipulloille, joihin tehtiin uudet etiketit menuteksteineen. Vaalea roosa oli pöytäkoristelussa pääosassa niin pöytänumeroissa, kukissa kuin perhospaikkakorteissa (joista ei ole kunnon kuvaa, mur!). Kaiken kaikkiaan mielestäni onnistunut kokonaisuus, etenkin ottaen huomioon sen, etten itse ollut lopullista pöytien koristelua toteuttamassa, vaan sulhanen oli vetovastuussa. Pointsit siitä!


6 kommenttia:

 1. Teillä oli tosi tunnelmallinen juhlapaikka! Kattaus näyttää kivalta yksinkertaisuudessaan ja perhospaikkakortit ihanan herkiltä, samoin neilikat laseissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! Ihastuttiin itsekin, kun ensi kerran siellä käytiin. Niin meidän näköinen paikka. :)

   Poista
 2. oooh.... <3 saako muuten udella vierasmäärää, että millaisen sakin tuo teidän paikkanne vetää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä oli yhteensä n. 60 hlöä, mutta paikkaan mahtuisi 70. Tuolla kuvassa näkyvässä viereisessä huoneessa on siis kaksi pitkää pöytää. Todella ihana paikka. :)

   Poista
  2. Okei, kiitos! Paikkoja täytyy pitää silmällä.. ;)

   Poista
 3. olivatko nuo teidän lautasliinat minkä kokoisia? itse pähkäilen nyt että otanko 40x40 vai 48x48.. luultavasti taitellaan ne tuollai samalla tavalla :)

  VastaaPoista