Hääpäivä kuvina - Bändi

Panosta ja pihistä -listallamme musiikki ja bändi kuuluivat ehdottomasti panostuksen puolelle. Musiikki oli läsnä oikeastaan kaikkialla hääjuhlissamme aina odotusmusiikista vihkitilaisuuden kappaleisiin, hääparin sisääntulomusiikkiin ja ruokailun taustalla soiviin pianokappaleisiin - live-esityksiä unohtamatta! Luonnollisesti halusimme iltaa vauhdittamaan myös toiveidemme mukaisen bändin, joka taipuisi sekä parkettien partaveitsien liikuttajaksi että bilefiiliksen kohottajaksi.
Aloitimme sopivan bändin etsinnän jo lähes vuosi ennen häitä ja Los Bibbalos löytyikin tuttavan vinkkaamana. Bändi kiertelee festareita, mutta tekee myös keikkoja yksityistilaisuuksiin. Bändin soittolistasta löytyy meidän makuumme sopivaa bilemusiikkia, mutta myös valsseja ja muuta häihin sopivaa tanssimusiikkia. Bändi soitti toiveemme mukaisesti myös häävalssimme Kaksi onnellista.
Sulhanen kertoi jo soundcheckiä kuunnellessaan tietäneensä bändin olevan nappivalinta. Los Bibbalos osoitti todella hallitsevansa yleisön viihdyttämisen, sillä tanssilattia oli koko ajan täynnä musiikkityylistä riippumatta. (Toisaalta meidän vieraslistamme oli myös täynnä loistoporukkaa, jolta ei ihan heti juhlakunto loppunut kesken.) Hyvän ja osaavan bändin osallisuutta illan onnistumiseen ei mitenkään voi aliarvioida, sillä ainakin nuoremmalla väellä tunnelma oli katossa. Tanssittavampaa musiikkia kaipaaville saatiin myös pyynnöstä vielä muutama valssi, jotta hääpari pääsi sukulaistensa kanssa tanssimaan.

Jos kaipaatte siis häihinne loistokasta hyvän fiiliksen nostattajaa, voimme ehdottomasti suositella Los Bibbalosia! Tästä ei bileet enää parane! Häiden jälkeen olikin mukava todeta, että omat häät taisivat olla yhdet parhaimmista bileistä ikinä.Kuvat Ville Lehtinen ja Antti Silvennoinen / EI SAA KOPIOIDA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti