Hääpäivä kuvina - Morsiamen valmistautuminen

Edelleen odotellaan toisen kuvaajamme kuvia, mutta Villen kuvat saimme jo häämatkalta saavuttaessa ja niiden joukossa olikin mukavasti morsiamen valmistautumiskuvat, joista hääpäiväkertomus on hyvä aloittaa. Meillä oli koko hääpäivän ajan mukanamme kaksi kuvaajaa, joista toinen tuli morsiamen seurueen kanssa jo aamulla klo 9 Turun Hyvään Ilmeeseen kuvaamaan kampausten ja meikin valmistumista. 

Hääpäivä 18.8. valkeni Turussa hieman pilvisenä, mutta taivas selkeni säätiedotusten lupausten mukaisesti jo matkatessamme hiljaisen Turun halki kohti kampaajaa. Olin viettänyt hääpäivää edeltävän yön kaason kanssa Radisson Blu Marinassa ja yö oli mennyt kaikessa jännityksessä aivan harakoille. Jännitys ei ottanut päivänkään aikana laantuakseen, sillä en tiennyt yhtään miten asiat sujuivat juhlapaikalla, jossa sulhanen apujoukkoineen juhlia valmisteli. Jännitys tuntui vaivaavan kaikkia muitakin, jotka kampaajalle meidän seuraamme liittyivät.


Tältä näyttää morsiamen pää rullien ja tupeerauksen jälkeen.Ja tältä se näyttää, kun kampaus on valmis.
Kampaukseen ja meikkiin kului yhteensä aikaa noin kolme ja puoli tuntia. Samaan aikaan myös kaason kampaus oltiin saatu valmiiksi ja lähdimmekin kuvaajan kanssa takaisin hotellille. Sitä ennen teimme pienen välietapin keskustan ruokakauppaan, josta ostimme valmiiksi evästä nälkäiselle hääseurueelle. Hotellilla yritin huonolla menestyksellä syödä jotain, vaikka jännitys olikin vienyt kaiken ruokahalun. Tarkoitus oli tässä vaiheessa odotella rauhassa muuta porukkaa hotelille, mutta omassa vatsassani lenteli niin paljon perhosia, etten osannut edes paikallani istua. Ennen pukeutumista tupa täyttyi nopeasti, sillä seuraamme liittyivät sulhasen äiti ja sisko sekä kampaajalle aiemmin jääneet äitini ja kukkaistyttönä toimiva kummityttöni. 


Tämän vaatepuun äitini oli saanut minulta äitienpäivälahjaksi omaa juhlapukuaan varten.Tämä on yksi suosikkikuvistani hotellilta. Minua pukemassa ovat äitini ja sulhasen äiti.Pukeutumisten kanssa tuli hieman kiire, sillä tarkoituksemme oli hakea matkalla juhlapaikalle kukkakaupasta oma kimppuni sekä kaason rannekukka. Vihkiminen tapahtui vasta klo 15.30, joten kiirettä sen suhteen ei ollut. Kukkakauppa sulki ovensa kuitenkin jo klo 15, joten puvun pukemisen kanssa tuli pienoinen hässäkkä. Kukat kuitenkin saatiin (tosin 10 minuuttia liikkeen sulkemisajan jälkeen) ja juhlapaikallakin oltiin peräti ajoissa. Ehdin myös matkalla kuuntelemaan kännykästä hääpäivän aamun soundtrackiä, joka aiheutti välittömästi herkistymistä kiireisen automatkan keskelle. Voin lämpimästi suositella musiikkifiilistelyä. Se auttaa pääsemään oikeaan mielentilaan, vaikka kuinka jännittäisi.  


Seuraavaksi päästiinkin jo juhlapaikalle, jossa myös vihkiminen suoritettiin toiveemme mukaisesti merenrannalla! Mutta sehän vaatii jo ihan oman postauksensa... 

Kuvat Ville Lehtinen
KUVIA EI SAA KOPIOIDA

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia aamun valmistautumisesta, tuo äidit somimassa pukuasi on kyllä ihana :)
  Kaunis kampaus, makeet pinkit kengät ja upea morsian!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja kaunis morsian!

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä kaunotar! Onnea vielä kerran, EIKÖ OO IHANAA OLLA ROUVA <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Onhan tämä ihanaa ja voi sitä muistojen määrää, mitä on saanut mukaansa tuosta päivästä. <3

   Poista
 4. Oi mitä upeita kuvia ja upean kaunis morsian! Onnea hurjan paljon <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :) Pakko kysyä, että ootko mahollisesti myymässä tuoa hiuskorua jossain vaiheessa? Se on niin tavattoman kaunis. Tai mistä oot sen hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hiuskampa on rakas ja sitä etsittiin niin pitkään, etten pysty siitä luopumaan. Samantyylisiä on kuitenkin myynnissä Etsy-shopissa, josta sen ostin. http://www.etsy.com/shop/LuluSplendor?section_id=7120783&page=1

   Poista
 6. Kiitos muruset! Olette ihania! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania nämä kuvat! :) Nuo kengät on kyllä mahtavat.

  Tuoreelle rouvalle olisi tunnustusta allekirjoittaneen blogin puolella! :)

  VastaaPoista