Hääbingo tositoimissa

EDIT: Yritykseni Hää- ja juhlapalvelu Sarandian valikoimista löydät useita hääbingomalleja! :)

Projektina häät -sivusto on nyt jonkin aikaa ollut suljettuna ja päivittämättä omien kiireiden vuoksi, mutta tarkoitus on herättää homma taas henkiin nyt kun omat hääkiireet ovat takanapäin. Moni varmaan kuitenkin muistaa sivustolta hääbingon, jonka puitteissa sainkin monia yhteydenottoja. Hääbingo oli käytössä myös meidän häissämme ja se sai niin suuren suosion, etten olisi sitä osannut itse arvatakaan.


Hääbingomme oli laitettu hääohjelman yhteyteen jokaisen vieraan istumapaikalle. Toisella puolella paperia oli ohjelma sekä narulla sidottu kynä. Toiselta puolelta löytyi itse hääbingo. Vieraamme alkoivat pelata peliä heti pöytään istuttuaan ja peli jatkui useamman tunnin muun ohjelman lomassa, kunnes olimme saaneet kolme voittoriviä aikaiseksi. Suosittelenkin hankkimaan enemmän kuin yhden palkinnon, sillä ainakin meidän vieraamme tuntuivat mieluusti pelaavan peliä kauemmin kuin mitä yhteen bingosuoraan kului aikaa. Kilpailua oli hauska seurata, sillä monet vieraista skabailivat keskenään, yrittivät selvittää mitä rukseja vieruspöydissä oli ja koittivat keksiä luovia tapoja saada itselleen uusia rasteja peliin. Juhlapaikan mailla näkynyt peura kävi karvaisesta vieraasta ja omia hameenhelmojani myös tarkkailtiin tiuhaan tahtiin, sillä monet odottivat minun vaihtavan kenkiä, jotta saisivat ratkaisevan ruksin peliinsä. Hauskaa tuntui monella ainakin hääbingon parissa olevan. 

Kuvat Ville Lehtinen/Antti Silvennoinen Huom. EI SAA KOPIOIDA!15 kommenttia:

 1. Voin vaan kuvitella, kun ensimmäinen on päässyt huutamaan bingoa! :)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit miten ihana idea!:)

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä hauska idea ja tuo teidän bingopohja on tosi hieno!!

  VastaaPoista
 4. Ihan tosi mahtava ohjelma! :D Ja varmasti hauska!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän ihana ja raikas idea! :D Oli varmasti vierailla kovat skabailut :D

  VastaaPoista
 6. Upea bingopohja! Teikö sen itse vai saako tuollaisia jostain, aivan ihana!
  -Susanna

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvin toteutettu bingo!! :) mäkin haluun! Oliko kaikilla samanlaiset bingopohjat?

  VastaaPoista
 8. Voi apua, miten multa on jäänyt nämä kaikki kommentit huomaamatta! Kiitos kaikille! Tein bingopohjan itse ja kaikilla oli samanlaiset pohjat, koska useamman tekeminen olisi ollut liian aikaavievää. Vieraita oli myös sijoitettu kahteen osittain jaettuun tilaan, joten myös rukseja tuli eri asioista. :)

  VastaaPoista
 9. Mistä löysitte nuo "mini lyijykynät"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostimme tavallisia lyijykyniä, jotka sahasimme kahtia ja teroitimme. :)

   Poista
 10. Hei, olitteko tehneet jokaiselle vieraalle erilaisen hääbingon (oikean bingon tapaan) vai olivatko taulukot keskenään täysin identtiset? Pelasitteko pelkkää vaakariviä? Entä pitikö toisen palkinnon voittajan saada kaksi suoraa ja kolmannen voittajan kolme suoraa riviä vai riittikö vain yksi? Olen juuri tekemässä hääbingoa ja pähkäilen täällä toteutusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusimme pitää homman simppelinä, joten kaikki bingot olivat samanlaiset. Vieraamme olivat sijoittuneet hyvin eri puolille juhlatilaa, joten rukseja tuli hyvin eri kohtiin. Kolmen rivi sai tulla mihin suuntaan tahansa ja palkinnot jaettiin sen mukaan kuka sai aina milloinkin uuden rivin. Toiselle sijalle päässeen ei siis tarvinnut saada kahta riviä, vaan yksi riitti. :)

   Poista
 11. Mitä annoitte lahjaksi voittajille? Todella kiva idea, vielä kun keksisi juuri kaikille sopivan palkinnon=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli pari herkullista suklaarasiaa voittajille. Myös kuohari- tai viinipullot ovat aikuisemmissa häissä varmasti kiva idea. :)

   Poista